Connect with us

ADPM Coffee Break

I-ati mai iubi? Cum arata baietii de la One Direction fara pic de par in cap

Matthew Tucker de la buzzfeed.com a facut un experiment inedit ce ii are in centru pe simpaticii baieti de la One Direction. Luand in calcul popularitatea de care acestia se bucura in randul adolescentelor si nu numai, dar si faptul ca podoaba capilara reprezinta unul dintre punctele forte ale imaginii perfecte cu care au cucerit lumea, Matthew a realizat o serie de imagini in care artistii apar fara par pe cap, intrebandu-se daca ar mai fi la fel de iubiti in situatia in care chiar asa ar arata in realitate.

Publicat

pe

one-direction-fara-par

Simpaticii baieti de la One Direction se afla in topul preferintelor adolescentelor din intreaga lume, iar asta atat gratie muzicii lor, dar mai ales a faptului ca arata extrem de bine.

Iar podoabele lor capilare reprezinta unul dintre punctele forte ale imaginii perfecte cu care Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan si Zayn Malik au cucerit lumea.

Matthew Tucker, de la buzzfeed.com, a facut recent un experiment inedit. Cu ajutorul unor programe de editare fotografica, a realizat niste imagini in care simpaticii artisti apar fara pic de par pe cap!

Intrebarea este – oare in cazul in care baietii de la One Direction ar arata asa, ar mai fi la fel de iubiti?

one-direction-fara-par1

Harry Styles

one-direction-fara-par2

Liam Payne

one-direction-fara-par3

Louis Tomlinson

one-direction-fara-par4

Niall Horan

one-direction-fara-par5

Zayn Malik

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *