Connect with us

Stiri externe

Pactul secret care face ca mariajul lui Hugh Jackman sa reziste de 22 de ani!

Hugh Jackman a dezvaluit care este secretul care i-a adus o casatorie fericita alaturi de sotia sa Deborra-lee Furness.

Publicat

pe

Este unul dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood, are o cariera de succes, a aparut in seria filmelor X-Men si si-a cantat sufletul in productia “The Gratest Showman.

Insa Hugh Jackman (49 de ani) pune familia sa pe primul loc si a dezvaluit cum a rezistat casatoria sa timp de 22 de ani, alaturi de sotia sa in varsta de 62 de ani. Secretul sau a fost sa pastreze un echilibru intre munca si familie.

Intr-un interviu pentru revista WHO, Hugh a declarat ca el si Deborra-lee au un pact secret si si-au impus sa discute unul cu celalalt inainte sa ia o decizie majora care ar putea avea un impact asupra familie.

“Cand eu si Deb ne-am casatorit, am facut un pact ca vom discuta defiecare data cand va aparea un moment critic in viata noastra si ne vom intreba daca este un lucuru bun sau rau pentru familie. ” – a spus Hugh

Actorul din “Les Misérables” a mai adaugat ca este foarte posibil ca un rol sa fie unul extrem de favorabil pentru cariera sa, insa daunator familiei.

“Au fost momente in care spuneam despre un rol ca este atat de bun sau numai stiu eu ce, iar Deb, se uita la mine si imi spunea ca nu este momentul. Ea are un barometru extrem de bun.”

Cu toate acestea, Hugh spune ca sotia sa l-a sustinut mereu. El si-a adus aminte de un moment in care Deborra-lee a renuntat la oportunitatea de a studia regie la Victorian College of the Arts pentru ca in acelasi timp, lui i s-a oferit roul din muzicalul “Oklahoma”, la Londra. Desi el i-a spus lui Deb sa ramana in Australia cu familia si sa studieze, ea a insistat ca el sa accepte rolul.