Connect with us

Stiri Interne

Pagina de Facebook a Andreei Marin a fost clonata. Se cer bani pentru donatii!

Andreea Marin a constatat cu stupoare ca pagina ei de Facebook a fost clonata de niste indivizi care trimit mesaje private indemnand oamenii sa doneze bani pentru diverse cazuri neverificate.

Publicat

pe

Pagina de Facebook a Andreei Marin a fost clonata. Se cer bani pentru donatii!

Andeea Marin este cunoscuta drept vedeta din Romania care se implica cel mai mult in ajutorarea oamenilor prin diverse campanii umanitare. Bazandu-se pe aceasta imagine publica, unii indivizi rau-intentionati au simtit ca este rost de “afacere” pe spatele vedetei.

I-au clonat pagina de Facebook si au inceput sa trimita mesaje private mai multor oameni cerandu-le, ca si cum ar fi Andreea Marin, sa doneze bani pentru anumite cazuri umanitare. Fanii vedetei au fost tinta acestor actiuni si au anuntat-o pe aceasta despre cele intamplate.

Conform StirileKanald.ro, o doamna a anuntat-o pe Andreea Marin ca unei rude a ei i-au fost cerute date personale de pe un cont cu numele Andreei Marin. Femeia a sesizat autoritatile dar nu a fost luata in serios si o roaga pe Andreea sa faca demersurile necesare.

In urma cu doi ani s-a intamplat la fel. Conform sursei, DIICOT s-a implicat in destructurarea unui grup care au strans peste 35.000 dolari din donatii in urma unor apeluri legate de cazuri umanitare false. Acestia clonau conturi de Facebook ale unor vedete pentru a impresiona si convinge oamenii sa doneze bani.

Sapte femei au devenit ambasadoarele miscarii nationale Nu exista nu se poate, lansata de Andreea Marin si Top Line