Connect with us

Stiri Interne

Invazia blanurilor! Brandul Paisi redefineste luxul urban!

„Furs and the City” este prima colecte de blanuri din Romania care propune REVOLUTIE s se adreseaza femeii urbane, cosmopolite, indragostite de independenta si forta ei cuceritoare…

Publicat

pe

SEB_3195a1 copy

SEB_3195a2

SEB_3195a4 copy

SEB_3195a6 copy
Generatia M(ilenista) si C(creative) are, incepand cu sfarsitul acestui an, o marcă fashion construita cu gandul la mentalitatile, visele si iubirile ei. Païsi, cel mai nou brand de blanuri de pe piata romaneasca, lanseaza in aceasta toamna/iarna o colectie fashion de haine, veste, etole, cape si accesorii din blana pentru Planeta MODA care are curaj sa-si afirme personajul fashion intr-o manieră eclectica, mereu in trend si cu stil dincolo de vreme si vremuri.

SEB_3195a8 copy

Echipa de designeri Païsi a creat 62 de piese-statement „Furs and the City”, combinand blanuri „high-end fashion” (vizon, chinchila, vulpe argintie, orylag, castor) cu materiale pretioase, urbane (lana, casmir, bumbac, dantela, stofa). Linia, taieturile, combinatiile de texturi si design-ul intregii colectii deseneaza si povesteste cu mult sarm personalitatea unei feminități mereu conectate, dinamice, romantic-urbane, sporty-cuceritoare sau burghez- experimentatoare.

SEB_3195a11 copy

SEB_3195a12 copy

Odată cu lansarea „Furs and the City”, Païsi deschide in inima orasului (strada Londra 45) primul spatiu event-concept din București- Atelier Païsi, locul unde pasionatele de moda, cultura urbana, comunicare relaxata, happening-uri nonsalante si dulci-nimicuri care dau sarm vietii, sunt asteptate sa experimenteze, sa participe si sa redefineasca „feminitatea Païsi – aici, acum, mereu splendida”.

Marca Païsi e construita pe o istorie de 70 de ani in mestesugul si arta blanurilor, cu un traseu geografic de business surprinzator, cu forta romaneasca, din Kastoria-Grecia, pana in Spania (acum 5 decenii, aristocratia spaniola si familia regala a Spaniei purta blanuri create de mentorul si vizionarul care a inspirat Païsi), Palma de Mallorca, Germania, Franta si Romania.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *