Connect with us

News

Pamela Anderson inca mai are fani! Unul a incercat sa o atace aseara intr-un tren…

In loc sa se bucure ca mai are cel putin un fan, Pamela Anderson a intrat in panica atunci cand admiratorul ei secret a incercat sa se urce in trenul care o ducea pe actrita de la Liverpool la Londra.

Publicat

pe

Emotii mari aseara pentru Pamela Anderson, care era cat pe ce sa fie agresata de unul dintre putinii fani pe care ii mai are.

Pamela Anderson se afla in trenul care o ducea de la Liverpool la Londra cand un admirator, in varsta de doar 21 de ani, a incercat sa isi faca loc in trenul in care calatorea fosta bomba sexy.

Pamela s-a aflat la Liverpool pentru o serie de spectacole a piesei de teatru „Alladin”, in care joaca rolul principal, iar la toate aceste show-uri fanul inrait si-a rezervat un loc in primul rand.

Garzile de corp ale vedetei l-au luat repede in vizor pe tanarul respectiv, insa nimeni nu a avut motive sa se alarmeze pana cand, aseara, fanul a fost zarit in gara din Liverpool, incercand sa se urce in tren.

Unul dintre garzile de corp a alertat politia, iar dupa o urmarire ca in filme respectivul fan a fost prins si dus la interogatoriu. In cele din urma, Pamela si-a putut continua drumul, fara probleme si emotii, spre Londra.

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *