Connect with us

ADPM Coffee Break

Pantofii – placere sau durere? De la Cenusareasa la Carrie Bradshaw

Pantofii – placere sau durere? Cel mai probabil, putin din amandoua! Desi adesea purtarea celor mai frumosi dintre ei reprezinta un chin, femeile i-au adorat intotdeauna! De la Cenusareasa la Carrie Bradshaw, pantofii au fost, sunt si vor ramane placerea dureroasa a majoritatii femeilor…

Publicat

pe

pantofii1

Pantofii – placere sau durere? Ei bine, orice femeie care a trecut cel putin o data prin chinul purtarii unor pantofi cu toc o noapte intreaga, dar a fost in acelasi timp mandra de cat de frumos ii puneau in valoare picioarele, stie raspunsul la aceasta intrebare: putin din amandoua!

pantofii

Muzeul Albert si Victoria din Londra gazduieste in aceasta perioada expozitia „Pantofii – placere si durere”, in cadrul careia sunt expuse nu mai putin de 250 de perechi de pantofi, de la Christian Louboutin si pana la cei purtati la curtea Regelui Louis al XVI-lea, iar oamenii au ocazia sa examineze indeaproape agonia si extazul pe care purtarea lor le provoaca simultan.

pantofii2 pantofii3

De la Carrie Bradshaw si pana la Cenusareasa, o multime de personaje, unele fictive si altele reale, au un singur lucru in comun: pantofii! Sau, mai exact, pasiunea pentru aceste accesorii care ne fac sa aratam minunat, dar de cele mai multe ori ne chiunie totodata peste masura.

pantofii4

Aceasta expozitie, deschisa pana la finele lui ianuarie 2016, exploreaza relatia complexa, dulce-amaruie, dintre oameni si pantofii lor.

pantofii5 pantofii6

Asta deoarece pare sa fie inca neinteleasa dorinta aceasta apriga a oamenilor, in special de sex feminin, dar nu numai, de a se chinui voit pentru a purta pantofi dintre cei mai stylish. Si nu doar ca se chinuie, dar mai si cheltuie sume astronomice pentru asta!

Advertisement

pantofii7

„O pereche de pantofi iti poate schimba viata. Cateodata in bine, cateodata in rau”, spunea Cenusareasa

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *