Connect with us

Stiri externe

Argentinienii se bazeaza pe Papa Francis pentru a castiga Cupa Mondiala!

In anul 1986 Argentina castiga Cupa Mondiala cu ajutorul „trimisului lui Dumnezeu” Diego Armando Maradona, insa de aceasta data argentinienii sunt convinsi ca au nevoie de rugaciunile compatriotului lor Papa Francis pentru a birui in finala de duminica contra Germaniei.

Publicat

pe

papa3

Aceasta fotografie cu Papa Francis si predecesorul sau Papa Benedict face furori acum pe Internet in conditiile in care finala de duminica de la Cupa Mondiala se va juca intre Argentina si Germania. Daca Papa Benedict nu este un fan al sporturilor, despre Papa Francis se stie ca acesta este un microbist infocat, insa pana acum a fost impartial si nu a mentionat ca sustine echipa tarii din care provine.

fan-papa

Un fan al Argentinei s-a imbracat in Papa pentru meciul dintre Argentina si Olanda

fan-papa2

Fanii Argentinei poarta masti cu chipul lui Papa Francis, fiind convinsi ca „Omul lui Dumnezeu” o sa se roage pentru victorie in finala cu Germania

Cu toate acestea argentinienii au facut apel public pentru ca Papa Francis sa se roage pentru reusita Argentinei duminica, in meciul cu Germania. Acestia sunt convinsi ca prin rugaciunea Papei tara lor va reusi sa redevina Campioana Mondiala, la aproape 20 de ani de la momentul in care Argentina castiga titlul suprem gratie lui Diego Armando Maradona.