Connect with us

ADPM Beauty

Parfumul lui Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în câteva ore

Total neașteptat pentru mulți, Elon Musk și-a făcut intrarea și în industria de beauty. Și-a lansat propriul parfum, intitulat Burnt Hair. Oamenii au fost extrem de deschiși la acest nou business, astfel că parfumul lui Elon Musk s-a vândut ca pâinea caldă și a obținut încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore de la lansare.

Publicat

pe

Parfumul lui Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în câteva ore

Elon Musk este cel mai bogat om din lume, un vizionar în adevăratul sens al cuvântului. Fondatorul Tesla și SpaceX se gândește permanent să își extindă aria de business. Zis și făcut. A pătruns recent și în industria de beauty. A scos pe piață un parfum care s-a bucurat de un succes fulminant încă din momentul lansării.

Parfumul lui Elon Musk s-a vândut ca pâinea caldă. Astfel că, la doar câteva ore după lansare, stocul era deja epuizat. Cu cât s-au rotunjit conturile afaceristului? Nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de dolari.

Parfumul se numește Burnt Hair, iar prețul unei sticluțe este de 100 de dolari.

Deși are titulatura de cel mai bogat om din lume, despre Musk se spune că ar fi zgârceania întruchipată. Nu doar că nu aruncă cu bani în stânga și în dreapta, ci ar fi chiar cumpătat până la extrem. Spre exemplu, nu pleacă niciodată în vacanțe. Singurul lux pe care și-l permite este avionul privat. Spune însă că motivul pentru care îl folosește este pentru a economisi timp. Timp în care se poate dedica afacerilor pe care le conduce.

Advertisement

În prezent, averea lui se ridică la aproape 220 de miliarde de dolari.