Connect with us

ADPM Beauty

Parfumurile preferate de marile dive și fețe regale

Starurile legendare de la Hollywood și figurile regale au sau, după caz, au avut parfumurile lor preferate. Unele preferă parfumurile scumpe care se regăsesc exclusiv în parfumeriile de nișă, în vreme ce altele preferă poate același parfum pe care îl folosești și tu.

Publicat

pe

Parfumurile preferate de marile dive și fețe regale

Parfumul reprezintă una dintre principalele arme de seducție ale oricărei femei, iar vedetele știu asta mai bine ca oricine. Vă invităm azi să aflăm împreună care sunt parfumurile preferate ale unor celebrități de top!

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn purta L’Interdit (Givenchy). Parfumul este, de altfel, o declarație pe care însuși Hubert de Givenchy i-a făcut-o celebrei actrițe, muza sa. În primii doi ani, parfumul a fost purtat exclusiv de Audrey, iar abia ulterior a fost scos pe piață.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe purta clasicul Chanel No. 5. Ba mai mult, actrița obișnuia să spună ca acest parfum era singurul care îi „acoperea” pielea noaptea, în pat.

Lady Diana

Cu gusturi ceva mai speciale în materie de parfumuri, plăcându-i aromele florale puternice, Lady Di purta cel mai des Diorissimo by Dior. În restul timpului, aceasta oscila între 24 Faubourg by Hermès, So Pretty by Cartier și Bluebell by Penhaligon’s.

Advertisement

Kate Middleton

Brand-ul preferat al lui Kate Middleton este Illuminium. Este o parfumerie de elită britanică, brand apărut în anul 2007. În ziua nunții sale cu Prințul William, Kate a folosit însă un parfum numit White Gardenia Petals. Acesta există înca pe piață, dar poate fi găsit doar în parfumeriile de nișă.

Meghan Markle

Meghan adoră parfumurile. Ea a declarat chiar că dacă pleacă de acasă și a uitat să se dea cu parfum, se întoarce din drum pentru a repara „greșeala”. Ducesa de Sussex preferă parfumeriile britanice. Parfumurile ei favorite sunt Wild Bluebell și Wood Sage & Sea Salt by Jo Malone.

Cu ocazia nunții sale cu Prințul Harry, Floris London a creat un parfum special pentru ea. Este vorba despre o aromă unisex cu note citrice și acvatice.

Claudia Schiffer

Legendarul supermodel Claudia Schiffer preferă parfumul Garden Roses by Burberry. Ea spunea chiar că Ricardo Tisci i-a pus inițialele pe sticla de parfum.

Kate Moss

De-a lungul timpului, supermodelul a purtat arome precum Eau Dynamisante by Clarins sau Fleur D’oranger by Serge Lutens. În ultimii ani însă, Kate poartă Sacred Mist, parfum pe care l-a lansat propriul ei beauty brand, Cosmoss.

Advertisement

Jane Birkin

Jane Birkin obișnuia să poarte L’Air de Rien by Miller Harris. Chiar ea a fost cea care a dat denumirea acestui parfum.

Lily-Rose Depp

Fiica celebrului Johnny Depp poartă parfumul Chanel No. 5. Niciodată nu îi lipsește sticluța de parfum din geantă.

Hailey Bieber

Conform Vogue, parfumul preferat al soției lui Justin Bieber este Fleur Narcotique by Ex Nihilo.

Charlene, Prințesa de Monaco

Parfumul favorit al Prințesei de Monaco este Extraordinaire Camelia 209 by Krigler. Krigler este unul dintre cele mai apreciate branduri din lume în materie de parfumerie.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *