Connect with us

Stiri externe

Paris Hilton a devenit mama de băiat, prin surogat!

La 41 de ani, Paris Hilton a devenit pentru prima oară mamă cu ajutorul unei mame surogat. Ea și soțul ei, Carter Reum, sunt acum fericiții părinți ai unui băiețel, după aproape trei ani în care au încercat să facă un copil.

Publicat

pe

Paris Hilton a devenit mama de băiat, prin surogat!

Paris Hilton a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că a devenit mamă în secret. La 41 de ani, moștenitoarea imperiului Hilton este pentru prima oară mămică. Ea și soțul ei, Carter Reum, au un băiețel care a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Instagram. Paris a postat o imagine în care apar mâna ei și cea a bebelușului nou născut.

„Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, a scris ea în dreptul imaginii, iar inimioara albastră a dat de înțeles că este mamă de băiat.

Buna prietenă a vedetei, Kim Kardashian a comentat: „Sunt atât de fericită pentru voi!!!”

Carter Reum și Paris Hilton își doresc de mai multă vreme să devină părinți. În trecut, Paris a dezvăluit că prietena ei, Kim Kardashian, a fost cea care a dus-o la cel mai bun medic specialist în fertilitate din Beverly Hills.

Subiectul fertilizărilor in vitro și al mamelor surogat îi este familiar lui Kim. Asta deoarece trei dintre copiii ei au venit pe lume astfel. Primul copil, North West, a fost conceput natural. Cel de-al doilea, Saint, a fost conceput cu ajutorul fertilizării in vitro. Chicago și Psalm au fost aduși pe lume de mame surogat.

„Visul meu dintotdeauna a fost să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem încântați să ne construim o familie împreună, iar inimile ne sunt pline de iubire pentru băiețelul nostru”, a declarat Paris pentru revista People.

Luna trecută, Hilton a spus că a început drumul fertilizării in vitro (FIV) la jumătatea anului 2020, înainte ca Reum să o ceară de soție.