Connect with us

2 Principale

S-a autoproclamat unul dintre cei mai buni DJ-ei ai lumii!

Desi a fost facuta o lista oficiala a celor mai buni DJ-ei ai lumii, iar Calvin Harris ocupa primul loc, Paris Hilton sustine ca ea ar fi de fapt cea mai buna in aceasta meserie.

Publicat

pe

paris-hilton-dj

Recent, in timp ce statea de vorba cu un jurnalist din Los Angeles, Paris Hilton s-a autoproclamat unul dintre cei mai buni DJ-ei din lume.

„Ador meseria asta. Sunt pe locul 5 in topul celor mai buni DJ-ei, asa ca…”, a declarat mostenitoarea imperiului Hilton.

paris-hilton-dj1

Surse apropiate lui Paris sustin ca aceasta castiga intre 100.000 de dolari si 500.000 de dolari pentru a mixa o ora in cele mai renumite cluburi ale lumii.

Si totusi, e greu de crezut ca a reusit sa patrunda in topul celor mai buni DJ-ei din lume, a carui prima pozitie este ocupata de Calvin Harris, acesta castigand nu mai putin de 46 de milioane de dolari din contractele pe care le onoreaza. Tiesto se afla pe locul doi cu 32 de milioane de dolari, urmat de David Guetta cu 30 de milioane de dolari, House Mafia cu 25 de milioane de dolari si Deadmau5 cu 21 de milioane de dolari.

paris-hilton-dj2

Vara mixez in cele mai hot cluburi din Ibiza, iar de Revelion voi fi la Bellagio in Las Vegas”, a mai dezvaluit Paris Hilton.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *