Connect with us

News

Paris Hilton a primit inelul de logodna, in valoare de 2 milioane de dolari!

Dupa o serie de relatii tumultoase, Paris Hilton si-a gasit linistea si in viata personala. Paris se indreapta acum cu pasi repezi spre Altar, asta dupa ce a fost ceruta in casatorie de Chris Zylka, barbatul cu care are o relatie de mai bine de un an.

Publicat

pe

Chris Zylka a cerut-o de sotie pe Paris Hilton in timpul unei mini-vacante petrecute in Aspen zilele trecute, acesta daruindu-i un inel de logodna in valoare de 2 milioane de dolari. Cererea in casatorie a fost filmata si postata de Paris Hilton pe Instagram, iar ulterior aceasta i-a facut si o declaratie de dragoste lui Chris, cu care formeaza un cuplu de mai bine de un an.

„Sunt foarte fericita pentru ca sunt logodita cu iubirea vietii mele si cu cel mai bun prieten al meu. Niciodata nu am fost mai fericita, nu m-am simtit mai iubita si mai in siguranta. Chris este barbatul perfect pentru mine din toate punctele de vedere si mi-a demonstrat ca povestile din basme se pot intampla chiar si in realitate”, declara Paris Hilton.

Paris si-a etalat inelul de logodna, in valoare de 2 milioane de dolari, cu prilejul unei cine romantice la restaurantul Craig’s din Beverly Hills de vineri seara. Paris a imbracat o rochie eleganta si sexy, din dantela neagra, in timp ce Chris a imbracat un costum negru si a purtat o cravata albastra.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *