Connect with us

News

NEWS UPDATE! Paris Jackson a incercat sa-si taie venele si a lasat un biletel!

Paris Jackson, fiica de doar 15 ani a lui Michael Jackson, a fost dusa de urgenta miercuri dimineata la un spital din Los Angeles, dupa ce a incercat sa-si ia viata. Paris Jackson si-a taiat venele cu un cutit pentru carne si a lasat un biletel de adio. Din fericire, Paris Jackson se afla acum inafara oricarui pericol.

Publicat

pe

paris-jacksonn

In noaptea de marti spre miercuri, Paris Jackson, fiica de doar 15 an a regretatului Michael Jackson, a incercat sa-si ia zilele. Paris Jackson a ajuns cu ambulanta la spital miercuri dimineata, in jurul orei 02:00, cu mai multe taieturi in zona mainilor.

Surse apropiate declara pentru TMZ ca adolescenta si-a taiat venele cu un cutit pentru carne si a lasat un biletel de adio. Se pare ca Paris Jackson a inghitit si un pumn de pastille Motrin.

Paris s-a suparat ca nu a fost lasata sa mearga aseara la concertul sustinut de Marilyn Manson, s-a inchis in camera ei si a trantit usa.

Telefonul la ambulanta a fost inregistrat la ora 01:27, iar acum tanara se afla in afara oricarui pericol.

Marti noapte, Paris a postat pe Twitter urmatorul mesaj: „I wonder why tears are so salty?” (Ma intreb de ce lacrimile sunt atat de amare?).

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *