Connect with us

ADPM Cool

Passing, noul film alb-negru de pe Netflix. Cum a fost creat decorul din anii ‘20!

Passing este un film alb-negru lansat recent pe Netflix. Decorul este cel din New York-ul anilor 20, locul și perioada cu o strălucire aparte în care s-a inventat viața de noapte. Iată cum a fost creat spectaculosul decor al filmului!

Publicat

pe

Passing, noul film alb-negru de pe Netflix. Cum a fost creat decorul din anii ‘20!

În New York-ul anilor 20, o femeie de culoare își vede lumea dată peste cap după ce în viața ei apare o fostă prietenă din copilărie ce se dă drept albă. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului Passing. Un film alb-negru lansat de curând pe Netflix.

Filmul este inspirat din romanul cu același nume, scris în 1929 de Nella Larsen. Rebecca Hall este regizorul, iar designerul Nora Mendis e responsabilă cu decorurile. O muncă grea.

Lipsa culorilor a determinat-o pe aceasta să iasă din zona de confort și să experimenteze mult.

Pentru a crea decorurile, Nora a ales piese privindu-le cu un filtru alb-negru prin camera telefonului.

Una dintre scenele principale ale filmului se desfășoară într-un salon de ceai. Salonul este de fapt Propspect Park, o clădire frumoasă din New York.

„Am făcut o mulțime de cercetări despre sălile de ceai, serele de la acea vreme, care îți dădeau acel sentiment de spațiu și luminozitate. Am adus tone de plante pentru a transforma Prospect Park într-un veritabil salon de ceai”, povestește designerul.

Camera de hotel a lui Clare este de fapt un decor construit în studio. Multe dintre piesele de decor au fost achiziționare de la Vintage Thrift, un magazin second hand din New York. De asemenea, tapetul vintage a fost extrem de folositor în construirea multora dintre decoruri.

Jocuri pe Netflix. Cum să le accesezi!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *