Connect with us

Stiri Interne

Patinatori si gimnaste din intreaga lume evolueaza pe muzica romancelor de la Amadeus

Deoarece stilul fetelor de la Amadeus este unul universal, nelimitandu-se doar la industria din Romania, muzica lor a ajuns cunoscuta in mai toate colturile lumii. In plus, cele 4 artiste primesc mai mereu mesaje si propuneri inedite de colaborare de la instrumentisti, dansatori australieni de dans irlandez si patinatori sau gimnasti din intreaga lume care adesea evolueaza in concursuri pe muzica lor.

Publicat

pe

Amadeus-2

Muzica trupei Amadeus a devenit cunoscuta pe toate continentele. Artistele au sustinut pana acum concerte in toate coltutile lumii, ocazie cu care strainii au putut cunoaste muzica lor.

In plus, pagina lor de Facebook este urmarita de fani de pretutindeni si asta datorita faptului ca stilul lor muzical este universal, nu se limiteaza doar la industria din Romania.

Astfel se face ca artistele ajung acum sa primeasca emailuri si propuneri neasteptate de la instrumentisti, dansatori australiani de dans irlandez si chiar patinatori. Cu totii doresc ca romancele sa le acorde dreptul de a le folosi piesele pentru a evolua pe ritmurile lor in spectacolele si competitiile viitoare.

Amadeus

“Primim tot felul de propuneri de la artisti din toata lumea. Chiar de curand ne-a contactat un instrumentist din Elvetia care ar vrea sa colaboram pentru un turneu in America Latina. Acum doua saptamani ne-a scris o doamna din Australia ai carei trei baieti formeaza o trupa de dans irlandez – Celtic Thunder Trio. Ne spunea ca danseaza pe muzica noastra la cele mai importante festivaluri din Australia si ne ruga sa-i luam in considerare daca avem turnee in partea aceea de lume, pentru a dansa pe scena alaturi de noi. Primim de multe ori mailuri de la gimnaste sau patinatori care ne spun ca ne folosesc muzica in evolutiile lor din concursuri sportive”, marturiseste Andreea Runceanu.

Amadeus a lansat recent Unstoppable, o piesa dinamica, cu un mesaj puternic, ce indeamna ascultatorii sa isi urmeze visurile si sa lupte pentru implinirea lor indiferent de piedici.

Advertisement

Compusa de Xenti Runceanu, piesa pune in valoare abilitatile artistice ale celor patru componente ale trupei, maiestria cu care acestea canta la vioara, violoncel sau pian.

Noua piesa Amadeus este disponibila pe Youtube, urmand ca in curand sa beneficieze de un videoclip cu totul special.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *