Connect with us

ADPM Beauty

Patricia de la Amadeus, acoperita de fire cu electrozi pentru a avea un corp perfect

Patricia Cimpoiasu, artista din trupa Amadeus, este renumita pentru talentul sau muzical, dar si pentru frumusetea si silueta ei impecabila. Tanara de 27 de ani face sport, este atenta sa nu exagereze cu dulciurile si cu mancarurile nesanatoase, iar, din cand in cand, apeleaza la cateva tratamente de ultima generatie, cu detalii realizate chiar in parteneriat cu cercetatorii de la NASA, care o ajuta sa aiba o silueta perfecta si un ten radiant.

Publicat

pe

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette-2

Printre aceste tratamente se afla si unul desprins parca din filmele SF. Este vorba de Ultratone Dreamshaper, ce presupune aplicarea pe fata sau pe corp a unor fire cu electrozi care stimuleaza musculatura si actioneaza exact in zonele unde se doresc rezultatele, simultan asupra zonelor vizate (abdomen, solduri, fese, coapse, talie), oferind rezultate vizibile dupa numai 30 de minute.

Artista face acest tip de tratament, intre sedintele de sport, la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette. Mai exact, dupa ce i se calculeaza exact tratamentele de care are nevoie, pe baza datelor morfologice introduse in aparat, i se aplica, mai intai pe fata, si apoi, in alta sedinta, pe corp, fire cu electrozi ce au rolul de a actiona exact in zonele dorite comprimand astfel, intr-un singur tratament, un numar impresionant de terapii (anti-ageing, cavitatie, antirid, detoxifiere, drenaj limfatic, lifting, fermitate, tonifiere, remodelare etc)

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette-1

“Este un aparat, ca in filmele SF, in care se introduc informatiile despre situatia ta fizica actuala si despre ce anume iti doresti sa obtii. De exemplu: inaltimea, greutatea, predispozitia catre activitatea fizica (daca fac sport si cat de des). Apoi, se introduc, ca intr-o matrice, obiectivele de infrumusetare dorite, ca de exemplu, slabit, fermitate, lifting, reintinerire pielii, etc. Sistemul retine toate aceste date si calculeaza exact tratamentele de care ai nevoie pentru a atinge targetul dorit (din cele 57 de programe disponibile).

In cazul meu, au fost nevoie de 8 sedinte diverse care, imbinate, au facut sa scap de tot ce s-a depus pe abdomen, coapse si picioare. Apoi, pe fata, pentru a avea conturul mai ferm si trasaturile mai bine evidentiate. Pad-urile care se aplica pe piele sunt moi si flexibile, si sunt dezvoltate, am inteles, in parteneriat cu cercetatorii de la NASA. Pari ca un cyborg cu toate acele fire atasate de piele, insa este foarte eficient si vezi rezultatele imediat”, declara Patricia Cimpoiasu.

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette

Si alte vedete din showbiz au urmat tratamentul Ultratone Dreamshaper, precum Carmen Bruma sau Catalin Botezatu, iar la Hollywood acesta este unul din cele preferate de Madonna si Gwyneth Paltrow.