Connect with us

News

Patrick Duffy a implinit 70 de ani! Afla ce avere are actorul din „Dallas”!

Patrick Duffy, actorul a devenit cunoscut in intreaga lume prin rolul lui Bobby din serialul „Dallas”, a implinit pe 17 martie varsta de 70 de ani. In ciuda varstei, actorul continua sa joace in numeroase filme si seriale de televiziune si a reusit sa stranga pana acum o avere de 14 milioane de dolari.

Publicat

pe

Greu de crezut ca Bobby din serialul „Dallas” poate sa imbatraneasca, insa iata ca actorul Patrick Duffy a celebrat pe 17 martie implinirea varstei de 70 de ani. Patrick Duffy a imbatranit cat de se poate de frumos, iar petrecerea aniversara a avut loc la casa lui din Oregon, acesta fiind inconjurat de cei doi baieti ai sai si de familiile lor.

Conform Click!, Duffy a fost căsătorit din 1974 şi până în ianuarie 2017 cu balerina Carlyn Rossler. El a devenit văduv, după ce soţia lui a pierdut lupta cu cancerul. Din mariajul lor au rezultat doi băieţi, Padraic Terrence (45 de ani) şi Conor (38 de ani), care le-au bucurat bătrâneţile cu patru nepoţei.

In ciuda varstei de 70 de ani, Duffy isi continua cu succes meseria de actor.  

Acesta joaca acum intr-un serial de televiziune ce se numeste „The Cool Kids”, iar anul trecut a aparut in doua filme de televiziune. Intre 2014 si 2015 acesta a unul dintre rolurile principale in serialul „Welcome to Sweden”. Toata activitatea profesionala continua sa-i aduca bani in conturi, averea actorului ridicandu-se acum la 14 milioane de dolari.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.