Connect with us

ADPM Beauty

Patrizia Paglieri scapă de petele de pe ten de la soare cu tratamentele de la Silhouette

Vara este anotimpul când ne expunem cel mai mult la soare. Fie că folosim factor de protecție ridicat, mediu sau redus, șansele ca tenul nostru să aibă de suferit în acest anotimp sunt semnificative. Aproape de fiecare dată, la finalul verii, când bronzul începe să dispară, constatăm că avem mai multe riduri decât înainte, pielea este mai uscată și, din păcate, observăm și pete cauzate de expunerea la soare. Patrizia Paglieri scapă de petele de pe ten de la soare cu tratamentele de la Silhouette

Publicat

pe

Patrizia Paglieri scapă de petele de pe ten de la soare cu tratamentele de la Silhouette

Patrizia Paglieri, renumitul Chef ce a decis, ani la rând, cine merită titulatura de MasterChef în România, trăiește aceeași experiență.

După o vară în care s-a expus la soare, atât la plajă, cât și, inevitabil, în viața de zi cu zi din oraș, vedeta a observat că pe tenul ei au apărut pete, pielea este mai uscată, ridurile sunt mai pronunțate. La fel și pistruii.

Pentru a scăpa de această problemă estetică, Patrizia a apelat la unii din cei mai buni specialiști din România și a urmat două tratamente profesionale noninvazive ce au scopul de a hidrata și reface structura pielii afectată de razele soarelui.

Prin urmare, vedeta a ajuns la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette pentru două tratamente revoluționare.

Mai întâi a urmat GUINOT Hydradermie Soleil. Acesta are rolul de a hidrata în profunzime tenul, prelungește viața bronzului acumulat în timpul verii, diminuează ridurile cauzate de deshidratare și expunerea la soare și la apa sărată a mării.

Advertisement

„Este o nouă tehnologie cu ionizare dinamică ce stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare”, declară Iuliana Niță, medic dermatolog Silhouette.

Vedeta a postat pe pagina ei de socializare fotografii din timpul tratamentului, alături de mesajul: “Tratăm petele și ridurile rămase după expunerea la soare cu Guinot Hidradermie Soleli de la Silhouette Dorobanți. L-am încercat astăzi și e genial. Vi-l recomand și vouă”.

Apoi, petele de pe piele și ridurile inestetice dispar cu ajutorul tratamentului Dermia. Specialistul explică mai exact cum acționează:

„Pielea are de suferit în timpul verii, iar efectele se văd cel mai puternic la sfârșitul sezonului. Odată ce bronzul dispare, rămân în urmă ridurile pronunțate, o piele mai uscată și chiar pete inestetice cauzate de expunerea la soare. Este o situație deloc plăcută, mai ales că toate acestea apar după ce ne-am obișnuit să avem tenul bronzat uniform.

adelina

Soluția este să urmăm tratamente profesionale realizate în centre specializate, tratamente cu ingredienți activi și bazate pe tehnologii medicale dovedite a avea efecte maxime în această direcție.

Advertisement

Spre exemplu, Dermia este procedura complexă care, cu ajutorul aparatului SKINFAKTOR, reface structura pielii folosind microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament.

Produsele profesionale folosite sunt cosmetice regenerative ce tratează problemele de piele. Sunt soluții bilologice extrem de eficiente anti-îmbătrânire.

Dermia începe cu purifiere blândă, continuă cu peeling biologic și poliabraziune, procedura de Micro Activare M ce stimulează epiderma pentru ca agenții activi să pătrundă în adâncime, pentru ca apoi să stimuleze sistemele proprii de reparare a pielii.

Tehnica este completată eficient cu o alternativă la injecțiile împotriva ridurilor sau mezoterapie. Micro Activarea S facilitează tratamentul local special al ridurilor mici și cicatrici deschizând stratul superior al pielii. Pe durata tratamentului, cei mai concentrați agenti activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasați direct în riduri.

La final se aplică măști de lifting și regenerare și produsele cu acid hialuronic si complex de lifting ce pot fi utilizate apoi și acasă pentru a întreține și îmbunătăți rezultatele unice obtinute cu Dermia SKINFAKTOR”, declară medicul dermatolog de la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette.

Advertisement

Procedura elimină imperfecțiunile de la nivelul dermului, umple ridurile localizat și reface structura pielii, astfel încât să se obțină în final un ten vizibil întinerit și sănătos. Cura de patru sesiuni efectuată în centrul Silhouette este continuată acasă cu produsele Dermia recomandate de specialist pentru ca efectele maxime să dureze pe toată durata anului.

Tehnologiile GUINOT Hydradermie Soleil și Dermia sunt disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro).