Connect with us

Stiri Interne

Paula Seling, dezvăluiri despre divorț. Cum se înțelege acum cu fostul partener!

Paula Seling a divorțat în secret de soțul ei, Radu Bucura, după un mariaj ce a durat nu mai puțin de 17 ani. Cei doi păreau că formează un cuplu extrem de frumos și discret, cunoscându-se încă din adolescență. Iată de ce s-au separat și cum se înțeleg acum!

Publicat

pe

Paula Seling, dezvăluiri despre divorț. Cum se înțelege acum cu fostul partener!

Paula Seling și Radu Bucura păeau că formează unul dintre cele mai frumoase, discrete și aparent sudate cupluri din showbiz. Ei erau căsătoriți de 17 ani și se cunoșteau încă din perioada adolescenței. Spre surprinderea tuturor însă, mariajul lor a ajuns la final.

Cei doi au divorțat, însă continuă să aibă o relație frumoasă de dragul fiicei lor, Elena.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Paula a dezvăluit că existau sentimente de iubire între ea și fostul soț chiar și în momentul divorțului. Cu toate acestea, o posibilă împăcare iese din discuție.

Se pare că cei doi se înțeleg mai bine ca prieteni și formează o echipă atunci când vine vorba despre creșterea Elenei.

Advertisement

„Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine”, a declarat artista.

În ultimele zile ale lui 2022, Paula Seling a ales să împărtășească public una dintre cele mai mari împliniri ale vieții sale. Artista are o fetiță în vârstă de nouă ani pe care a ținut-o până acum departe de lumina reflectoarelor. Vedetea a ales ca în primii ani să îi protejeze intimitatea fetiței pe care a adoptat-o pe când aceasta avea doar trei anișori.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *