Connect with us

News

Pavel Bartos: „Sotia este cea mai mare calitate a mea!”

Pavel Bartos, unul dintre cei mai simpatici prezentatori tv ai momentului, se mandreste cu familia extrem de frumoasa pe care o are si marturiseste ca Anca, sotia lui, este cea careia ii multumeste necontenit pentru ca ii este alaturi si pentru cresterea exemplara pe care le-a dat-o celor doua fetite pe care le au impreuna.

Publicat

pe

pavel_bartos_02

Pavel Bartos a vorbit pentru ziarul Adevarul despre familia sa si despre faptul ca el si sotia lui au incercat intotdeauna sa le mentina cu picioarele pe pamant pe cele doua fiice ale lor, lasandu-le sa invete la o scoala absolut normala si sa se „loveasca” de toate problemele specifice unui copil ce nu are parinti celebri.

„Le tinem cu picioarele pe pamant, tocmai de asta n-am vrut scoala de fite, am vrut sa vada ca exista probleme, ca exista copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trait intr-un cocon. Acum le ofer optiuni. Le duc la pian, la dans, la inot. Cred ca pe la 15-16 ani vor sti ce drum isi doresc sa urmeze. E foarte important ca ele sa decida”, a declarat vedeta Pro Tv.

In plus, Bartos a marturisit ca ii multumeste zilnic sotiei sale pentru educatia exemplara pe care le-a dat-o micutelor si fiindca a tinut mereu familia unita.

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru ca eu am fost plecat multa vreme, a stiut sa le educe, a intretinut foarte frumos aceasta familie”, a incehiat el, conform WoWBiz.ro.