Connect with us

News

Pavel Stratan isi lanseaza fiul de 4 ani in showbiz! Va fi noul fenomen Cleopatra Stratan?

Pavel Stratan pare sa isi doreasca un nou fenomen muzical Cleopatra Stratan. De aceasta data, il lanseaza in muzica pe Cezar, baiatul lui de patru ani.

Publicat

pe

cleopatra-stratan-cezar

In urma cu opt ani, Cleopatra Stratan cucerea intreaga tara prin hitul sau, Ghita. A ajuns atunci idolul copiilor si a umplea sali de spectacole prin aparitiile ei.

Tatal ei, Pavel Stratan, planuieste acum sa reediteze succesul de alta data al fiicei sale, lansandu-si fiul de patru ani in muzica. Cezar a inregistrat pana cum cel putin o piesa pe care o va lansa, se pare, in toamna.

“Nu va pot divulga numele single-ului, pentru ca sunt reguli contractuale. Deocamdata, suntem in vacanta, insa la sfarsitul lui iulie, Cezar va intra in studio pentru a imprima, iar melodiile vor fi masterizate in afara tarii. In august se va realiza si videoclipul single- ului. Nu este exclus sa filmam in mai multe tari, tinand cont de tema melodiei, una plina de simboluri specifice mai multor zone de pe glob. Cezar va pastra in cantec dulcele grai moldovenesc. Inchei prin a va promite ca va fi cea mai rasunatoare lansare din acest an”, a declarat Pavel Stratan pentru Libertatea.

Anul trecut, Cleopatra Stratan a intrat din nou in Cartea Recordurilor gratie succesului de care s-a bucurat inca de pe vremea cand avea doar trei ani.

Interpreta hitului „Ghita” a sustinut la doar patru ani un concert cu sala plina iar albumul esti a devenit la randul lui hit.

Oficialii Cartii Recordurilor au inclus-o in volumul anual cu mai multe distinctii: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album; cea mai tanara interpreta intr-un concert „live”; cea mai bine platita artista tanara (10.000 euro pentru o singura melodie – bani donati public, in scopuri caritabile); cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tanara interpreta care a inregistrat un „hit” national”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *