Connect with us

Stiri Interne

Pentru Alex Velea, dragostea se face-n minim doi… A!

Dupa o foarte lunga perioada de tacere, Alex Velea a dezvaluit public faptul ca numele femeii pe care o iubeste incepe si se termina cu litera A!

Publicat

pe

alex-velea-a

Aseara, cu ocazia petrecerii de lansare a noului album semnat Smiley, Alex Velea a acceptat ca dupa o lunga perioada de timp, sa vorbeasca despre viata sa privata.

Artistul a bagat pe toata lumea in ceata, marturisind echipei emisiunii „Acces direct”, faptul ca numele femeii pe care o iubeste incepe cu litera „A” si se termina tot cu aceeasi litera.

alex-velea-antonia1

Daca unii s-au dus imediat cu gandul la Antonia, cea despre care presa speculeaza deja de multa vreme ca i-ar fi iubita, altii s-au gandit cu stupoare ca femeia despre care vorbeste Alex ar putea fi totusi Ana, femeia de care artistul a divortat de curand.

alex-velea-ana

De curand, se pare ca Alex Velea a dus-o pe Antonia in Craiova, orasul sau natal, pentru a-i cunoaste parintii. In tot acest timp, mulatra Ana pare sa fi fost atat de afectata de separarea de artist incat nu mai da randament la facultate. Aceasta a ajuns sa aiba note de 4,5 si 6 in conditiile in care, in vremurile linistite, a terminat un master cu 8,6.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *