Connect with us

News

Penelope Cruz si Javier Bardem, parinti pentru a doua oara! Actrita este insarcinata in trei luni!

The New York Post a publicat pentru prima data stirea cum ca familia Bardem-Cruz este pe cale sa se mareasca, Penelope fiind acum insarcinata pentru a doua oara. Si sora lui Penelope, Monica Cruz, este pe cale sa devina mama, aceasta anuntand luna trecuta ca va deveni mama pentru prima data.

Publicat

pe

penelope-cruz-javier-bardem

Este sezonul procrearii pentru surorile Penelope si Monica Cruz. Daca Monica a recurs la inseminare artificiala pentru a deveni mama, Penelope a optat pentru modul traditional, mai ales ca este casatorita.

Penelope si Javier Bardem vor deveni din nou parinti spre finalul verii, zvonindu-se ca actrita de origine spaniola ar fi insarcinata in trei luni.

Penelope si Javier Bardem au devenit pentru prima data parinti in ianuarie 2011, actrita aducand atunci pe lume un fiu, botezat Leonardo.

Primul baietel al cuplului a venit pe lume la sase luni dupa nunta celor doi, care a avut loc pe o insula din Caraibe. Penelope Cruz si Javier Bardem s-au cunoscut in anul 2007, in timp ce filmau pentru pelicula „Vicky Christina Barcelona”, pentru care Penelope a fost premiata cu Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *