Connect with us

Stiri externe

Pentru ce casă plătește Jeff Bezos chirie 600.000 de dolari pe lună

Jeff Bezos, fondatorul Amazon și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, locuiește cu chirie. Și pentru că îi place să trăiască pe picior mare, omul de afaceri a ales o casă în Malibu pentru care plătește nu mai puțin de 600.000 de dolari pe lună! Iată cum arată proprietatea!

Publicat

pe

Pentru ce casă plătește Jeff Bezos chirie 600.000 de dolari pe lună

Jeff Bezos este fondatorul gigantului Amazon și unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Acesta are numeroase proprietăți în diferite locații de pe glob, însă locuiește cu chirie. Împreună cu partenera sa de viață, Lauren Sanchez, el trăiește într-o vilă de lux din Malibu. Pentru a locui în această casă, Bezos scoate lunar din buzunar suma de 600.000 de dolari.

Omul de afaceri s-a mutat în această casă în luna martie și va locui aici până când este gata construcția noii sale case din Beverly Hills. Casa pe care Jeff Bezos a închiriat-o în apație celebrului saxofonist american Kenny G.

Conform presei internaționale, strict locuința are prețul de închiriere de 600.000 de euro, fără mobilă inclusă. Se pare că toată mobila lui Kenny G se află într-un depozit, iar Jeff și Lauren și-au adus propriul mobilier în casă.

Advertisement

Este o vorba despre o casă extrem de spațioasă cu o curte mare, piscină, cinematograf privat, studio de înregistrări, casă de oaspeți și ieșire directă la una dintre cele mai exclusiviste plaje din Malibu.

În prezent, averea fondatorului Amazon este estimată la aproximativ 140 de miliarde de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *