Connect with us

Stiri Interne

Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Cum a făcut artistul anunțul! VIDEO

Pepe divorțează de Raluca Pastramă după o căsnicie de 8 ani. Cei doi au împreună două fetițe. Surprinzătorul anunț a fost făcut chiar de artist, pe contul său de YouTube.

Publicat

pe

Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Cum a făcut artistul anunțul! VIDEO

Pepe divorțează! Este anunțul făcut chiar de artist pe contul său de YouTube. Pepe și Raluca Pastramă au hotărât să se despartă după 8 ani de mariaj. Se pare că nu artistul, ci soția lui este cea care a luat decizia separării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro) pe

Pepe și Raluca Pastramă au împreună doi copii. Mai exact două fetițe de dragul cărora au stabilit să rămână în relații foarte bune chiar și după divorț. Pepe a dezvăluit că divorțul se va face la notar, de comun acord. Nu a vorbit însă despre motivele care au dus la această decizie, menționând doar că „nu există un motiv major, real de divorț”.

În mesajul video postat pe contul său de YouTube, Pepe cere ca decizia și intimitatea să le fie respectate în această perioadă. Artistul și Raluca Pastramă nu mai locuiesc împreună deja de două săptămâni. Se văd însă zilnic și își împart în continuare atribuțiile de părinți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va iubim❤️

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro) pe

„Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații”, a declarat Pepe.

Fetele lui Pepe, printese la nunta. Iata cat de mari au crescut!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#Barcelona !!! ❤

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro) pe

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *