Connect with us

Stiri Interne

Pepe face nunta în acest weekend. Ce se ştie despre petrecere!

Pepe și Yasmine au decis să-și unească destinele pe data de 7 iunie. Este o dată cu semnificație specială pentru ei, fiind și ziua de naștere a fiului lor. Evenimentul promite să fie unul memorabil, plin de emoție și distracție continuă, organizat în cel mai mic detaliu. Iată tot ce știm până acum!

Publicat

pe

Pepe face nunta în acest weekend. Ce se ştie despre petrecere!

Pepe se căsătorește weekend-ul acesta cu frumoasa Yasmine Ody. Conform cancan.ro, petrecerea nu va respecta tradițiile clasice ale nunților românești. Artistul a subliniat că nu vor exista pauze de masă, ci un flux continuu de distracție.

În locul unei cine formale, invitații vor avea parte de live cooking pe toată durata evenimentului, astfel că se vor bucura de o varietate largă de preparate culinare.

„Există mâncare de toate tipurile. E un live cooking continuu, sunt oameni care se pricep foarte bine la organizare,” a declarat viitorul mire.

La nunta lui Pepe vor participa numeroși artiști de renume, care vor întreține atmosfera de la început până la sfârșit.

Printre aceștia se numără Theo Rose, Johnny Romano și formația L.A., dar și Nea Mărin cu tot alaiul său de dansatori.

Cu un program artistic bine definit, evenimentul promite să fie o explozie de energie și bucurie.

Cele două fetițe ale lui Pepe din căsătoria cu Raluca Pastramă vor fi și ele prezente la fericitul eveniment. Nașii cuplului sunt fratele și cumnata lui Pepe.

„Nași sunt fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești,” a mărturisit artistul.

Deși organizarea unui astfel de eveniment poate fi extrem de stresantă pentru mulți, Pepe se simte relaxat și încrezător.

„Sunt extrem de relaxat. Nu par a om stresat, de niciun fel,” a afirmat el. Artistul a lăsat organizarea în mâinile unor profesioniști, asigurându-se astfel că totul va decurge perfect fără ca el să se implice direct în detalii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

„Este primul eveniment din viața mea pe care nu l-am organizat eu. Doar am spus ce vreau și mi l-au organizat alții. I-am luat pe cei mai buni și stau liniștit”, a declarat acesta.

Pepe și Yasmine au ales să-și celebreze nunta într-un cadru de vis: pe marginea unui lac, lângă piscină, într-o atmosferă relaxată și elegantă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)