Connect with us

News

Pepe nu o mai da in judecata pe Oana Zavoranu: „E o fata buna!”, spune el!

Pepe si Oana Zavoranu au ingropat, se pare, cel putin pentru moment, securea razboiului. Cei doi nu se mai judeca pentru impartirea apartamentului in care au locuit si vor sa rezolve totul pe cale amiabila.

Publicat

pe

Desi nu i-a cedat nici pana azi partea lui din apartamentul in care au locuit, Pepe nu vrea sa o dea in judecata de fosta lui sotie, Oana Zavoranu, ci sa incerce sa rezolve totul pe cale amiabila.

„Mai avem de impartit doar acea camera din apartamentul meu, pe care Oana a promis in fata notarului, inainte de divort, ca mi-o cedeaza. Nu mi-a dat semnatura nici in ziua de azi. Aceasta problema vreau sa o rezolvam pe cale amiabila.

As putea sa o dau in judecata si as castiga repede, pentru ca nu e decat o formalitate, dar nu-mi doresc asta. Nu are rost! Oana e o fata buna si stiu ca va intelege.

Asadar… Oana, te rog frumos sa-mi dai camera care a fost obiectul partajului de dinainte de divort. Te rog frumos, haide sa rezolvam asta pe cale amiabila.

Vreau sa ajungem sa avem o relatie civilizata. Daca nu are timp, macar sa faca o procura, sa imputerniceasca pe cineva care sa semneze in locul ei si atunci am rezolvat si problema asta. Sunt dispus sa-i achit si contravaloarea”, a declarat Pepe, conform Cancan.