Connect with us

Stiri Interne

Pepe, pentru a treia oară tată! Iubita lui a născut!

Pepe a devenit pentru a treia oară tată. Iubita celebrului artist, Yasmine Ody, a adus pe lume ieri, 7 iunie, un băiețel. Atât proaspăta mămică, cât și bebelușul, se simt foarte bine, iar Pepe nu își mai încape în piele de fericire.

Publicat

pe

Pepe, pentru a treia oară tată! Iubita lui a născut!

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a adus ieri pe lume un băiețel. Astfel, Pepe a devenit pentru a treia oară tată și este nespus de fericit. Bebelușul a venit pe lume chiar ieri, 7 iunie. Cei doi sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre povestea lor de iubire. Astfel că nu au dat declarații publice despre cel mai fericit moment din viața lor, acela în care au devenit părinți.

Jurnalistul Cristi Brancu este cel care a dat vestea cea mare ieri, în emisiunea pe care o prezintă la Prima TV. Acesta a dezvăluit că are informația de la o sursă din interiorul spitalului la care iubita lui Pepe a născut. Se pare că cel mic este perfect sănătos și a cântărit 2.7 kilograme la naștere.

Pepe a dezvăluit recent, la Antena Stars, faptul că fiul său îi va purta numele. Se va numi Pepe Jr.

„Vine și Pepe tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel? Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu? Două luni mai are, două luni și un pic”, declara el acum ceva vreme.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

Pepe mai are 2 fetițe, din mariajul cu Raluca Pastramă. Este vorba despre micuțele Maria (9 ani) și Rusa (6 ani).

Cosmin Seleși, înlocuit cu Pepe la Te cunosc de undeva