Connect with us

Stiri Interne

Pepe, pentru a treia oară tătic. Cine este iubita însărcinată a artistului

Pepe este în culmea fericirii. Tătic de 2 fete în urma căsniciei cu Raluca Pastramă, artistul se pregătește să devină din nou tată. De data aceasta, de băiat! Iată cine este iubita însărcinată a artistului.

Publicat

pe

Pepe, pentru a treia oară tătic. Cine este iubita însărcinată a artistului

Anul trecut, după divorț, Pepe și-a regăsit în sfârșit fericirea în brațele altei femei. Iubita artistului este Yasmine Ody. Are 27 de ani, este model și makeup artist. Se pare că s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, Yasmine fiind cea care l-a machiat pe Pepe pentru mai multe videoclipuri. Abia anul trecut și-au dat însă seama că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o relație profesională.

Povestea lor de dragoste e cu atât mai fericită cu cât cei doi urmează să devină părinți. Pepe nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni din nou tată. De data aceasta, de băiat. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe scenă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

Advertisement

Noua iubită a lui Pepe este Yasmine Ody. Tânăra în vârstă de 26 de ani este model pentru Cătălin Botezatu și makeup artist.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe, pe scenă, exact pe 1 Martie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

Advertisement

Pepe mai are 2 fetițe, din mariajul cu Raluca Pastramă. Este vorba despre micuțele Maria (9 ani) și Rusa (6 ani).

Cine este noua iubită a lui Pepe

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *