Connect with us

Stiri Interne

Pepe s-a căsătorit în secret. Cine este soția lui

După ce la începutul lunii iunie a devenit pentru a treia oară tată, acum s-a aflat că Pepe s-a și căsătorit în mare secret, în urmă cu mai multe luni. Iată cine este soția lui, femeia care l-a făcut tată de băiat.

Publicat

pe

Pepe s-a căsătorit în secret. Cine este soția lui

În vara anului trecut, la mai bine de jumătate de an de la despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe și-a regăsit fericirea în brațele altei femei. Relația lor a evoluat frumos, iar la începutul lunii iunie, au devenit părinți.

Iată însă că lucrurile nu se opresc aici. Se pare că Pepe și Yasmine Ody s-au și căsătorit, în secret, în urmă cu mai multe luni. Cel care a făcut acest lucru public a fost chiar fratele artistului, Giani Pascu.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim. Îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi”, a declarat acesta pentru impact.ro.

Cine este Yasmine Ody, soția lui Pepe?

Are 27 de ani, este model și makeup artist. Se pare că s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, Yasmine fiind cea care l-a machiat pe Pepe pentru mai multe videoclipuri. Abia anul trecut și-au dat însă seama că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o relație profesională.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *