Connect with us

ADPM Coffee Break

Exclusiv! Ce personaje din desene animate si-ar dori vedetele sa fie pentru o zi

Alba ca Zapada? Cenusareasa? Ori vreun supererou? ADPM iti dezvaluie astazi ce personaje din desene animate si-ar dori cateva dintre vedetele autohtone sa fie pentru o zi!

Publicat

pe

personaje-desene-animate-vedete

Le-am provocat pe cateva dintre vedetele autohtone sa redevina copii, sa-si puna imaginatia in functiune si sa ne dezvaluie ce personaje din desene animate si-ar dori sa fie pentru o zi! Iata raspunsurile lor!

personaje-desene-animate-vedete1

Ioana Ginghina

„Evident o printesa, la palat, dar dupa ce ajunge la caleasca si nu mai are probleme. Adica, la finalul povestii, dupa ce ajunge la palat. O Cenusereasa care ajunge la palat, nu inainte, cand are tot felul de probleme!”, a dezvaluit actrita.

personaje-desene-animate-vedete2

Alexandru Papadopol

„Iti dai seama ca ar trebui sa fie unul castigator, nu? Stai asa, mie mi-a placut foarte tare Ratatouille. Mi-a placut si ca scenariu, si ca personaj, si, ma rog, pentru ca era legat de creatie, de critica, mi-a placut personajul Ego, criticul. Facand abstractie de numele Ego, dar este un personaj a carui schimbare este definitorie si profunda”, marturiseste Papadopol.

personaje-desene-animate-vedete3

Roxana Ciuhulescu

„Nu stiu, uite chiar au fost o multime de personaje care mi-au placut. De exemplu, imi placea foarte mult Alba ca Zapada. Cred ca fiecare fetita se viseaza acest personaj si se pune in locul acesteia. Probabil ca as vrea sa fiu Alba ca Zapada. Sau Inalta ca Zapada! Tipic, nu?”, glumeste ea.

personaje-desene-animate-vedete4

Vladimir Draghia

„Cred ca una dintre surorile Power Puff Girls, pentru ca zboara…”, spune Vladimir Draghia.

personaje-desene-animate-vedete5

Serban Copot

„Sa ma gandesc la un personaj care nu pateste prea multe, pentru ca, in general, personajelor din desene animate li se intampla muuulte lucruri! Unul calm, care sa stea linistit, sa nu i se intample multe lucruri. Nu poti sa te gandesti nici la South Park, nici la Tom si Jerry. Nu stiu la ce desen animat mai linistit sa ma opresc. A, poate la Hiro Hamada din Big Hero Six”, declara artistul.