Connect with us

Stiri Interne

Peste 5000 de euro au fost donati de Kinga Sebestyen si pasionatii de Kangoo Jumps pentru copiii bolnavi de cancer

Mai sunt nici trei saptamani pana la evenimentul caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata”, organizat anual de Kinga Sebestyen, iar pasionatii acestui sport au donat deja 5000 de euro pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer protejati de Asociatia M.A.M.E., cu scopul de a imbunatati conditiile de tratare a micutilor afectati de aceasta maladie.

Publicat

pe

Peste 5000 de euro au fost donati de Kinga Sebestyen si pasionatii de Kangoo Jumps pentru copiii bolnavi de cancer

Oameni cu suflet mare, indragostiti de Kangoo Jumps, au raspuns afirmativ indemnului cunoscutei instructoare si antreprenor sportiv, si au achizitionat online biletele de participare la evenimentul caritabil din luna martie ori au donat bani direct in conturile Asociatiei  M.A.M.E..

Pana in acest moment, suma donata acopera 322 de ore de kinetoterapie din cele 1500 necesare a fi efectuate de copiii grav bolnavi in anul 2019.„Perioadele lungi de spitalizare afecteaza aparatul locomotor in cazul copiilor diagnosticati cu cancer sau alte boli grave. De aceea, serviciile de kinetoterapie si fizioterapie de care ei beneficiaza in cadrul Centrului Stelutelor sunt extrem de importante pentru recuperarea lor completa. Cei mici efectueaza saptamanal, sub atenta supraveghere a specialistului, exercitii adaptate nevoilor si capacitatii fiecaruia dintre ei, ce ii ajuta sa isi corecteze postura si aliniamentul corpului, sa isi recupereze elasticitatea si rezistenta musculara, sa isi imbunatateasca coordonarea neuromotorie, controlul si echilibrul. Tocmai de aceea, ne bucura sa vedem ca, de la an la an, creste numarul persoanelor care se implica in evenimentul „Kangoo Jumps pentru Viata”. Va asteptam cu drag, pe toti iubitorii acestui sport, sa facem impreuna miscare si, totodata, fapte bune!”, a declarat Maria Culescu, presedintele fondator al Asociatiei M.A.M.E.

In data de 16 martie, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viata va avea loc la Sala Polivalenta Dumbravita, din judetul Timis, unde vor fi prezenti instructori si presenteri Kangoo Jumps din toata lumea. Acestia, alaturi de peste 1000 de participanti, vor face miscare si vor dona taxa de intrare (150 lei) si sumele suplimentare pentru cauza umanitara.

Acest tip de eveniment a avut loc anual, in luna martie, in ultimii 11 ani, donand-se de fiecare data mii de euro pentru ca micutii afectati de crunta maladie sa poata beneficia de conditii mai bune la spitalul la care se trateaza.

Advertisement

Kangoo Jumps vindeca boli. Kinga Sebestyen lanseaza studiu national!

In cadrul evenimentului din 16 martie se vor tine diferite clase de aerobic (in special Kangoo Jumps) de catre prezenteri nationali si internationali printre care Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps in Romania, Trainer si Mentor a sutelor de instructori din tara si din strainatate- , Ildikó Marica – Trainer si Prezenter Kangoo Jumps, a licentiat sute de instructori in tara si in straintatate, Ciprian Cavajdan – Prezenter Kangoo Jumps si Prezenter Aerobic, castigator al concursului New Face of Fitness 2018, Pintea Cristina – Presenter Kangoo Jumps-, Marta Silvia – Presenter Kangoo Jumps- , Lőrincz Ernő – Instructor Kangoo Jumps si instructor la Box Team Hungary.

Kinga Sebestyen ajuta persoanele supraponderale din 40 de orase din Romania

Cine nu poate participa la clasele de Kangoo Jumps ori la evenimentul din 16 martie poate dona pentru ajutorarea micutilor bolnavi de cancer direct in conturile Asociatiei:

LEI: RO03BTRL04401205N75044XX

EUR: RO75BTRL04404205N75044XX

Online: https://asociatiamame.com/doneaza , mentionand „Kangoo Jumps for life 2019”

Advertisement

 

Evenimentul va fi deschis de catre organizatoarea  Kinga Sebestyen, CEO/distribuitor, si Maria Culescu, fondatorul si presedintele Asociatiei M.A.M.E., de partenerii evenimentului, primarul localitatii Dumbravita, Malac Victor, de catre viceprimarul Miklós Árpád, urmand dansuri moderne si populare ale comunei Dumbravita.

 

❤️16 martie poate fi ziua in care ai ajutat un copil bolnav sa traiasca! 🙏Suntem cu totii oameni si trebuie sa fim uniti. Si la bine si la rau! 🤗Fii alaturi de noi la evenimentul anual pe care il organizam pentru sprijinul copiilor bolnavi de cancer protejati de Asociatia M.A.M.E. 💪Vino si fa miscare alaturi de noi la Dumbravita! Daca nu reusesti sa ajungi, te rugam sa donezi cat te lasa inima! Iti multumim! ––––––- Donate your entry fee in M.A.M.E. Association bank account to help children struggling with cancer: LEI: RO03BTRL04401205N75044XX EUR: RO75BTRL04404205N75044XX Online: https://asociatiamame.com/doneaza with this description „Kangoo Jumps for life 2019” Entry fee: 150 RON / 32 EUR Bring 9 more people with you and benefit from our group offer: 119,99 RON / 25 € 1̶5̶0̶ ̶R̶O̶N̶ ̶/̶ ̶3̶2̶ ̶€̶ Entry for children under 14 years: 60 RON /12,5 €

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Advertisement