Connect with us

Stiri externe

Pete Davidson, la psiholog după despărțirea de Kim Kardashian! Afectat de hărțuirea lui Kanye West!

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit după 9 luni de relație, iar acesta din urmă are acum nevoie de consiliere psihologică după ce s-a simțit hărțuit de fostul soț al lui Kim, Kanye West. Iată ce s-a întâmplat!

Publicat

pe

Pete Davidson, la psiholog după despărțirea de Kim Kardashian! Afectat de hărțuirea lui Kanye West!

Pete Davidson a ajuns la psiholog după despărțirea de Kim Kardashian. Nu despărțirea în sine a fost problema, ci hărțuirea lui Kanye West. Pe tot parcursul relației cu Kim, Pete a fost ținta atacurilor online venite din partea fostului soț al acesteia. Atacurile nu s-au oprit nici acum.

Ieri, Kanye West a postat pe Instagram o copertă fake a New York Times cu titlul „Skete Davidson dead at age 28”. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

Apropiații lui Pete Davidson spun că acesta are nevoie de terapie pentru a trece peste toată presiunea la care a fost supus în ultimele luni. Se pare că merge la psiholog deja din luna aprilie și este încă departe de a se declara vindecat.

Actorul nu are regrete legate de relația cu Kim și spune despre ea că l-a sprijinit cum a putut pe tot parcursul relației. Acum însă merge mai departe și vrea să se concentreze exclusiv pe viața profesională. După cel mai recent atac venit din partea lui Kanye West, Davidson a decis să ia o pauză de la social media, scrie presa internațională.

Advertisement

În luna martie, West a postat un clip pentru piesa Eazy în care comitea acte de violență împotriva unui personaj asemănător cu Pete Davidson. Tot atunci, spunea despre acesta că este un pericol pentru Kim Kardashian. Că se teme că acesta ar putea să o influențeze spre a consuma droguri.

Noutăți din familia Kardashian. Kim și Khloe, singure. Kylie, din nou mamă!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *