Connect with us

Stiri Interne

Petre Roman, la căpătâiul Mioarei Roman, după ani în care nu au mai vorbit

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, iar azi va fi înmormântată. Fostul ei soț, Petre Roman, a mers ieri la biserica unde a fost depus trupul acesteia pentru a-și lua rămas bun de la femeia care i-a fost soție timp de 34 de ani, dar cu care nu a mai ținut deloc legătura după divorțul din 2007.

Publicat

pe

Petre Roman, la căpătâiul Mioarei Roman, după ani în care nu au mai vorbit

Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de 22 februarie. Aceasta avea 83 de ani și locuia, de mai mulți ani, într-un centru de îngrijire vârstnici din Snagov. Acolo, ea avea parte de îngrijire specializată pentru numeroasele afecțiuni de care suferea.

Decesul a survenit în somn, pe fondul unui stop cardiorespirator. În ciuda încercărilor personalului medical de a o resuscita, eforturile au fost în zadar.

Trupul său a fost depus ieri la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Tot acolo va avea loc azi și slujba de înmormântare.

Oana și Catinca Roman au stat permanent la căpătâiul mamei lor, vizibil îndurerate. Printre cei care au ajuns printre primii la biserică, pentru a-i aduce un ultim omagiu, s-a numărat și Petre Roman.

Fostul premier și Mioara Roman au fost căsătoriți timp de 34 de ani. Cei doi au divorțat în anul 2007, iar de atunci nu au mai ținut deloc legătura.

Petre Roman a mers la căpătâiul fostei soții cu un buchet de flori albe. El a refuzat să dea declarații presei. A petrecut câteva minute în interiorul bisericii și părea extrem de afectat.

„Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta, fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie”, a declarat el, pentru Click.ro, la aflarea veștii că fosta soție s-a stins.