Connect with us

News

Phelipe face echipa cu sosia lui Dua Lipa si lanseza “Minte-ma frumos”

Piesa “Minte-ma frumos” este primul single lansat de Phelipe anul acesta. Este o piesa pop, compusa si produsa chiar de el, iar versurile au fost facute impreuna cu Matteo.

Publicat

pe

Artistul si-a suprins fanii cu o fotografie postata pe internet, in care apare alaturi de o domnisoara care seamana izbitor cu celebra Dua Lipa. Este de fapt vorba despre Larisa Udila, concurenta la “Bravo ai stil”.

“Aveam nevoie de un personaj feminin expresiv, care sa completeze scenele cu mine, iar Larisa a fost alegerea perfecta. A adus stropul de senzualitate de care avea nevoie videoclipul. Si daca va intrebati ce a spus sotia mea… veti fi suprinsi sa aflati ca ea este cea care a insistat sa filmez alaturi de Larisa.”

Videoclipul a fost filmat in doua locatii. Scenele in care apare Phelipe sunt realizate in Poiana Brasov, tocmai pe masivul Postavarul, la aproape 1800 de m.

“In ziua in care am filmat, desi a fost soare, vantul batea foarte tare si era extrem de frig. Dupa cateva ore de stat in ger, de abia imi mai simteam mainile. Mi-am dorit foarte mult sa filmez in acel loc, asa ca, nimic nu a mai contat. Scenele in care apare Larisa au fost filmate intr-un hotel, tocmai pentru ca ar fi fost imposibil de filmat alaturi de o domnisoara in acele conditi extreme.” spune Phelipe.

Videoclipul a fost regizat si produs chiar de Phelipe, in colaborare cu Alex Truta.

Advertisement

“La fel ca si la ultimul videoclip, si de aceasta data m-am ocupat singur de toata productia video si audio. Mi-am cumparat aparatura si de acum inainte, imi voi regiza singur toate videoclipurile”. spune Phelipe.

Phelipe a dat lovitura ca producator muzical cu piesa “Chiar daca ai plecat”. (Dj Rynno & Sylvia feat. Phelipe), dar si cu piesa “Domino”, pe care a compus-o pentru Carmen Simionescu. “Domino” a adunat peste 20 000 000 de vizualizari pe Youtube.

De-a lungul timpului, Phelipe a avut colaborari cu artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum: Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria, Nick Kamarera, Matteo, Connect-R.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *