Connect with us

Stiri externe

Philipp Plein va avea un copil cu o româncă. Din nou, în brațele Andreei Sasu!

Philipp Plein are o inimă zburdalnică. Celebrul designer internațional s-a despărțit de frumoasa Lucia Bartoli, femeia care i-a dăruit trei copii. În prezent, el are din nou o relație cu românca Andreea Sasu și, surpriză, urmează să devină din nou tată!

Publicat

pe

Philipp Plein va avea un copil cu o româncă. Din nou, în brațele Andreei Sasu!

Se știe despre Philipp Plein că este destul de nestatornic în iubire și că are o afinitate pentru românce.

Acum mai bine de opt ani, relația Mădălinei Ghenea cu celebrul designer a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Iubirea lor a fost intensă, iar frumoasa româncă primise și inelul de logodnă. Când toată lumea aștepta însă nunta, cei doi și-au spus adio. În prezent, cei doi par a avea o relație civilizată și chiar colaborează pentru diferite campanii.

Apoi, Plein s-a iubit cu o altă româncă frumoasă: Andreea Sasu. Nici povestea lor de iubire nu a ținut, astfel că designerul a ajuns în brațele Luciei Bartoli. Aceasta din urmă părea că l-a „cumințit”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Philipp Plein (@philippplein)

Ba mai mult, i-a dăruit și trei copii, iar relația dintre ei părea să meargă ca pe roate.

Din nou, surpriză! Publicația germană Bild a anunțat despărțirea lui Plein de mama copiilor săi. În plus, acesta ar fi revenit în brațele Andreei Sasu. Românca este deja însărcinată și urmează să îl facă din nou tată pe Philipp Plein.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *