Connect with us

Stiri externe

Pictorial fashion cu Prima Doamnă a SUA. Cum a fost transformată Jill Biden!

Nu este model, ci profesor. Totodată, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Cu toate astea, a realizat recent un pictorial fashion pentru prestigioasa revistă Harper’s BAZAAR. Iată cum a fost transformată Jill Biden!

Publicat

pe

Pictorial fashion cu Prima Doamnă a SUA. Cum a fost transformată Jill Biden!

Jill Biden strălucește pe coperta Harper’s BAZAAR și vorbește despre importanța independenței femeilor. În interviul din paginile revistei, Prima Doamnă a SUA a detaliat cum le-a insuflat fiicei și nepoatelor sale dorința de independență.

În vârstă de 70 de ani, Jill Biden este profesor universitar și totodată Prima Doamnă a Statelor Unite. Două responsabilități importante pe care reușește să le îmbine cu succes.

De asemenea, Jill Biden a realizat un pictorial fashion pentru coperta și paginile prestigioasei publicații.

Este căsătorită cu Joe Biden din 1977, pe vremea când acesta era doar senator. Înainte de a-și întâlni actualul soț, ea a fost căsătorită cu Bill Stevenson, pe care l-a cunoscut la Universitatea din Delaware. Jill Biden a dezvăluit că divorțul a avut atunci un impact atât emoțional, cât și financiar asupra ei. Spune că această experiență a dus însă la una dintre cele mai importante lecții de viață învățată vreodată.

„Știam că nu mă voi mai pune niciodată în acea poziție. O poziție în care să simt că nu am finanțele necesare pentru a fi pe cont propriu. Că trebuie să obțin banii printr-un acord de divorț. Le-am învățat pe fiica și nepoatele mele cât e de important să fii pe picioarele tale, o femeie independentă”, a declarat ea.

Carmen Iohannis, rochie înflorată la întâlnirea cu Prima Doamnă a SUA

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *