Connect with us

Stiri externe

Piers Morgan o compară pe Meghan Markle cu Pinocchio

Celebrul jurnalist Piers Morgan o compară pe Meghan Markle cu Pinocchio după informațiile false, exagerate sau imposibil de verificat pe care aceasta le-a făcut publice în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey.

Publicat

pe

Piers Morgan o compară pe Meghan Markle cu Pinocchio

Jurnalistul birtanic Pies Morgan susține că multe dintre declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul cu Oprah sunt false, exagerate sau imposibil de verificat.

„Nu înțeleg de ce ar trebui să îi cred pe acești oameni care nu spun adevărul. Sunt atât de multe lucruri ridicole în acest interviu încât dacă aș spune că o cred, ar fi ca și cum aș spune că îl cred pe Pinocchio. De ce aș face asta?”, a declarat Piers Morgan.

Meghan Markle spune că s-a căsătorit cu Prințul Harry cu 3 zile înainte de nunta oficială. Declarație demontată de certificatul de căsătorie care arată că cei doi și-au unit destinele pe 19 mai 2018. Nici mai devreme, nici mai târziu.

Advertisement

Meghan a mai susținut că fiul ei, Archie, s-a născut fără dreptul la titulatura de prinț. Legea arată însă că Archie ar putea deveni prinț în momentul în care Charles accede la tron.

Meghan Markle a jucat cartea rasismului. Ce răspuns i-a oferit Regina!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *