Connect with us

Stiri externe

Pique, pe Instagram cu noua iubită. Cum a fost criticat de fani!

După despărțirea de Shakira și luni de speculații cu privire la noua lui relație, Gerard Pique și-a asumat acum public relația cu Clara Chia Marti. Acesta a publicat pe Instagram prima fotografie în care apare alături de iubita sa. Iată cum a fost criticat de fani!

Publicat

pe

Pique, pe Instagram cu noua iubită. Cum a fost criticat de fani!

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit deja de luni bune, iar motivul se pare că ar fi infidelitatea fotbalistului. Acesta ar fi avut o relație extraconjugală chiar cu Clara Chia Marti, femeia care îi este și acum iubită. Până ieri, Pique s-a ferit să se afișeze public cu tânăra, deși nu mai existau dubii cu privire la relația lor, mai ales după cea mai recentă melodie lansată de Shakira.

Piesa lansată de Shakira, în care artista îl ridiculizează pe Pique, a doborât recordurile YouTube. Clipul pentru Out of Your League a fost vizionat de peste 63 de milioane de ori în 24 de ore. A devenit astfel cel mai vizionat cântec latin într-o perioadă atât de scurtă de timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)

Ieri, Pique a hotărât să își asume public relația cu Clara Chia Marti și a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de ea.

Imaginea a strâns aproape 3.5 milioane de like-uri, dar și numeroase comentarii. Unele comentarii sunt de felicitare, altele sunt venite din partea unor internauți care îl critică vehement.

„În locul tău, mi-ar fi rușine!”, „Ai distrus viața de familie! Aveai soție și copii, dar nu ți-ai putut struni cârnăciorul”, „Nici nu se compară cu mama copiilor tăi.”, sunt doar câteva dintre aceste comentarii, cel mai probabil venite din partea fanilor Shakirei.