Connect with us

Stiri externe

Pisica lui Karl Lagerfeld, invitatul special al MET Gala 2023

Pisica Choupette, „moștenitoarea” regretatului Karl Lagerfeld, este invitat de onoare la MET Gala 2023, eveniment care va avea loc la New York luni, pe data de 1 mai. Ediția din acest an este un tribut adus legendarului designer.

Publicat

pe

Pisica lui Karl Lagerfeld, invitatul special al MET Gala 2023

Karl Lagerfeld a fost cunoscut pentru multe lucruri. Pe lângă creațiile realizate pentru cele mai mari case de modă din lume și stilul său personal unic, el a fost celebru și pentru relația specială pe care a avut-o cu pisica sa, Choupette.

Advertisement

Pisica birmaneză duce o viață de lux, fiind catalogată drept cea mai rasfățată felină din lume. Are până și o carte biografică, intitulată „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat”.

Acum, Choupette este invitată de onoare la MET Gala 2023. Evenimentul va avea loc luni la Metropolitan Museum of Art Costume Institute din New York. Este de departe cea mai așteptată gală fashion a anului. Ediția din acest an reprezintă un tribut adus regretatului designer Karl Lagerfeld. Gazdele evenimentului sunt Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer.

Advertisement

Choupette i-a aparținut inițial modelului francez Baptiste Giabiconi, una dintre muzele lui Lagerfeld. În 2011, modelul i-a cerut designerului să aibă grijă câteva zile de simpatica felină. S-a atașat atât de tare de ea încât Baptiste a hotărât să i-o dăruiască.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

La scurt timp, pisica a devenit celebră. Lagerfeld chiar a declarat cândva că s-ar căsători cu Choupette dacă acest lucru ar fi legal.

Se spune că ea a moștenit cea mai mare parte din averea de 200 de milioane de dolari a regretatului designer.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *