Connect with us

Stiri externe

Podiumul a luat foc in timpul prezentarii Gucci

Gucci a organizat un adevarat spectacol (aproape macabru) pentru prezentarea colectiei resort din acest sezon. Showul a avut loc intr-un cimitir, iar pe podium au fost flacari, reale.

Publicat

pe

Podiumul a luat foc in timpul prezentarii Gucci

Gucci a continuat tendinta marilor case de moda de a-si prezenta colectiile resort in Franta. In timp ce Dior si Louis Vuitton au ales Paris, respectiv Riviera Franceza, Gucci s-a indreptat spre Arles, un oras din sud-estul tarii.

Optand pentru o locatie neconventionala, casa de moda italiana a organizat prezentarea la Promenade Des Alyscamps din Arles – un cimitir vechi roman. Spectacolul a avut loc noaptea, iar lumina a venit de la candelabra uriase si de la linii de foc (adevarat) care au fost aprinse in mijlocul si imprejurul podiumului. Pentru aceasta colectie, directorul creativ Alessandro Michele a spus ca a fost “fascinat de ideea de moarte”.

https://www.instagram.com/p/BjagTZ9hGBo/?utm_source=ig_embed

Podiumul “bantuit” a servit ca fundal perfect pentru o colectie plina de coliere in forma de cruce si rochii victoriene. La final, mireasa Gucci, care a imbracat o rochie victoriana, alba, gotica, pantofi albi și un buchet de bujori roz a mers periculos de aproape de flacarile din mijlocul pistei.

Advertisement

Restul colectiei, care continea 114 piese, include elemente specifice casei italiene. Printre ele s-au numarat o pelerina de catifea brodata, ciorapi de dantela neon, accente gotice si imprimeuri puternice.

https://www.instagram.com/p/BjazwBnjMk4/?utm_source=ig_embed

Un alt detaliu remarcabil care a iesit in evidenta a fost un look inspirat de osuar (loc in care sunt depuse osemintele rezultate din deshumari). O rochie a avut brodat, in piept, ceva ce semana cu coastele umane.

„Inspiratia mea au fost un osuar, criptele cardinalilor, calugarii in secolul al XV-lea si decoratiile pretioase. Ideea este ca tot ceea ce este legat de viata de apoi este insotit de ceva de frumusete maxima”, a scris Michele pe Instagram .

Schimbari majore la Gucci! Alessandro Michele este noul director de creatie al celebrului brand!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.