Connect with us

Stiri Interne

Portughezul care a câștigat Eurovision este pe moarte?

Salvador Sobral, artistul care a câștigat anul acesta Eurovision, se află în stare gravă. Portughezul este internat la terapie intensivă și are nevoie urgentă de transplat de cord.

Publicat

pe

Portughezul care a câștigat Eurovision este pe moarte?

Salvador Sobral a câștigat anul acesta concursul Eurovision cu superba piesa Amar Pelos Dois, și a și emoționat prin povestea lui, făcută public însă neoficial. Mai exact, se zvonea că suferă de o boală gravă la inimă.

Unii au luat în râs problemele lui de sănătate. Printre aceștia, și reprezentantul României, Alex Florea, care a declarat, după ce a văzut că portughezul a câștigat competiția, că boala de care ar suferi Sobral ar fi închipuită, iar informația menită să îl aducă și mai mult aproape de sufletul publicului.

„Din punctul meu de vedere Salvador nu are probleme cu inima, ci cu capul. Toată lumea credea că Italia o să câştige, dar la Kiev era o vâlvă în jurul lui pentru că era misterios, nu dădea interviuri, nu făcea poze şi nu venea la repetiţii. Şi reprezentatul Bulgariei putea să facă o poveste din cazul lui – nu vede foarte bine –, dar nu a făcut-o. Portughezul a făcut teatru, aşa am simţit. L-am văzut în multe ipostaze şi nu mi-a lăsat impresia că ar avea probleme”, a declarat el.

Din nefericire, boala artistului este reală, iar acum acesta se află internat la terapie intensivă şi se luptă să trăiască în spitalul Santa Cruz din Lisabona. El are nevoie urgentă de un transplant de cord, aflându-se pe lista de așteptare. Cu cât de repede primește o inimă nouă, cu atât cresc șansele să supraviețuiască.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.