Connect with us

Stiri externe

Poseta-bagheta Fendi revine. Iata reclama de care vorbeste toata lumea!

Cunoscuta casa de moda Fendi a lansat o noua colectie de posete-bagheta, model facut celebru de Carrie Bradshaw in serialul „Sex and the City”, dar si o reclama despre care vorbeste toata lumea. Iata motivul!

Publicat

pe

Poseta-bagheta Fendi revine.

Gratie celebrei Carrie Bradshaw din serialul „Sex and the City”, fustele din tulle au ajuns sa fie cosiderate la moda, iar aproape fiecare fana a show-ului tv ravnea la o pereche de pantofi Manolo Blahnik. Insa nu doar atat!

Nu poti vorbi despre Carrie Bradshaw fara sa mentionezi poseta-bagheta Fendi. Indragitul personaj purta cu mandrie si stil accesoriul micut cu forma patrata. Cu siguranta va aduceti aminte de scena in care Carrie a fost jefuita pe o alee laturalnica din New York, ramanand fara perechea de pantofi Manolo Blahnik, dar si fara mult iubita poseta-bagheta de culoare mov.

Top 15 lucruri pe care le-am invatat de la Carrie Bradshaw in Sex and The City

Ei bine, iata ca celebra casa de moda Fendi lanseaza o noua colectie de posete-bagheta, spre deliciul doamnelor si domnisoarelor pasionate de moda si accesorii in trend. Gentile vin cu un design nou-nout si culori fresh, dar si impreuna cu o carte ce prezinta istoria iconicului accesoriu.

Totodata, Fendi a lansat campania #BaguetteFriendsForever si o reclama in care apar Caro Daur, Natasha Lau, Ebonee Davis, Melissa Martinez dar si, surpriza…. Carrie Bradshaw!