Connect with us

Stiri Interne

Power Couple începe la Antena 1. La ce probe sunt supuse cuplurile!

Postul de televiziune Antena 1 lansează cel mai nou reality show, Power Couple România – La bine și la greu. Emisiunea filmată în Malta în toamna anului trecut este prezentată de Dani Oțil și începe pe data de 5 februarie. Iată la ce probe sunt supuse cuplurile de vedete!

Publicat

pe

Power Couple începe la Antena 1. La ce probe sunt supuse cuplurile!

Emisiunea Power Couple va fi difuzată de Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20:30. 9 relații celebre, 6 săptămâni de concurs, 18 probe spectaculoase și un premiu ce poate ajunge la 50.000 de euro. Aceastea sunt coordonatele show-ului care redefinește relația de cuplu la Antena 1.

Cine sunt concurenții?

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi

Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana

Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin

Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea

Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina

Gabriela și Cristi Iacob

Lino Golden și logodnica lui, Delia

CRBL și soția lui, Elena

Eliza și Cosmin Natanticu

De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri, la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller coaster al celor mai intense trăiri.

Perechile se vor lupta pentru primul trofeu Power Couple România confruntându-se cu seturi de câte trei provocări: proba pentru femei, cea pentru bărbați și proba decisivă – de cuplu.

Înainte de fiecare probă, unul dintre partenerii relației va investi o sumă de bani în capacitatea celuilalt de a reuși. Dacă partenerul duce proba la bun sfârșit, cei doi câștigă suma de bani pusă în joc. Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Astfel, la finalul show-ului, în funcție de investițiile făcute și parcursul avut la probe, cuplul câștigător, care va fi desemnat primul Power Couple din România, poate obține premiul cel mare de până la 50.000 de euro. Cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce din 5 februarie la Antena 1 experiența unică trăită de 9 perechi de vedete, față-n față cu cele mai surprinzătoare încercări!