Connect with us

ADPM Health

Rudraksha a trecut la un nou nivel! Afla totul despre bratarile si talismanele ce-ti pot schimba in bine viata!

Cosette, detinatoarea brand-ului Power of Rudraksha by Cozy, a revenit de curand dintr-o calatorie spirituala in India, acolo unde a efectuat o noua specializare in urmarea terapiilor Rudraksha. S-a intors cu planuri marete si o bucurie sufleteasca de nedescris, iar acum a dezvaluit, pentru ADPM, cele mai frumoase momente ale unei experiente consistente educational, dar si cateva dintre cele ce surprizele pe care le pregateste in viitorul apropiat.

Publicat

pe

cosette-rudraksha

Se stie despre miraculoasele talismane si bratari Rudraksha ca au puterea de a-ti schimba viata prin vindecarea fizica, emotionala si spirituala, de asemenea folosind influenta planetelor in favoarea purtatorilor. Cosette, detinatoarea brand-ului Power of Rudraksha by Cozy (www.rudraksha.ro, tel: 0731.001.313) a revenit recent dintr-o calatorie spirituala in India, iar acum ne impartaseste lucrurile minunate pe care le-a invatat acolo, dar si planurile ei de viitor.

Povesteste-ne despre vizita ta in India…

Invitatia cu care am fost onorata de catre Rudraksha Ratna Center a reunit reprezentanti ai comunitatii, atat detinatorii francizelor din fiecare tara, cat si personalitati ale medicinei holistice, sustinatori implicati ai acestor terapii.

cosette3

Alaturi de mentorul meu, Neeta, am avut oportunitatea de a revedea India, iar aceasta calatorie mi-a adus bucuria meditatiei, dar si fericirea de a ma regasi in lacase sacre precum Templul lui Shiva si altele.

Aduci ceva nou colectiilor Rudraksha in urma acestei vizite?

Advertisement

Desigur. Vizita in India a fost conceputa in jurul unei specializari in urmarea terapiilor Rudraksha, o experienta deosebit de consistenta educational, in care am avut privilegiul de a asista la prelegerile unor autoritati in medicina holistica, veniti ca lectori.

cosette2

Aceste sesiuni de studiu in urma carora am devenit consultant terapeut imi permit de acum sa combin rudrakshele, in functie de mukhi, cu pietrele semipretioase, astfel incat efectele vindecatoare sa fie intensificate de proprietatile recunoscute stiintific ale mineralelor.

Invataturile deprinse in obtinerea noilor echilibre energetice cu pietre semipretioase, a caror conductivitate magnetica si termica sunt confirmate de utilitatea vitală in proiectarea mecanismelor tehnicii medicale, vor asigura terapiilor Rudraksha o profunzime superioara in posibilitatea personalizarii.

cosette5

M-a bucurat tare mult aceasta aprofundare in mineralogie, stiinta ce ma preocupa prin imensa aplicatie in medicins si homeopatie, deopotriva. In plus, descoperind noi armonii intre proprietatile tamaduitoare ale rudrakshelor, am inceput deja sa comunic cu comunitatea pe care am format-o in jurul terapiilor, povestindu-le despre incercările pe care le pot remedia.

Vorbind despre perfectionarea terapiilor, ce ne poti spune?

Advertisement

Urmand precepte stravechi, cu o pretuire milenara mentionata de la scripturi buddhiste si operele epice si lirice, pana la studii ale medicinei moderne, terapiile Rudraksha nu permit experimente de perfectionare, asadar, nu orice astfel de initiativa isi dovedeste eficienta.

cosette4

Catalin Botezatu alaturi de Cosette

De altfel, desavarsirea terapiilor nu este legata de perfectionare, ci eficienta laudata prin peste 20000 de testimoniale din toata lumea va fi intotdeauna o certitudine de neclintit, dar va explora adaptarea la cat mai multe vulnerabilitati fizice si psiho-emotionale.

Cu ce proiecte noi ne vei suprinde?

Prioritatea mea va fi sa introduc toate aceste invataminte si sa vorbesc familiei Rudraksha despre efectele terapiilor. Totodata, am pregatit o noua colectie, Spirit of India, conceputa sub indrumarea mentorului meu spiritual, Neeta Singhal, si realizata exclusiv in India, urmand ordinile stravechi de aranjare a rudrakshelor in functie de mukhi si proprietatile pietrelor semipretioase.

Advertisement

cosette8 cosette9

Bineinteles, vor urma noi colectii, insa datoria mea este sa comunic in continuare cu fiecare persoana ce si-a deschis inima pentru a primi vibratia tamaduitoare a Rudrakshelor. Acest gand a stat inca de cand m-am alaturat comunitatii Rudrakshelor, calauzindu-ma ca principiu sa preiau personal fiecare comanda tocmai pentru a cunoaste fiecare suflet ce mi se alatura la acest drum.

cosette7

Implinirea de a primi cuvinte de recunostinta din partea a peste 7000 de persoane care dupa ce au intrat in viata mea cu vocile tremurande, de multe ori abia stapanindu-si lacrimile si chiar disperarea, aud pace, speranta si vorbindu-mi despre viitor cu un superb entuziasm vecin curajului.

cosette10

De asemenea, lucrez la o carte pe care o voi lansa in urmatoarele doua luni si care sper ca va aduce o raza de inspiratie in sufletele marii familii Rudraksha. Proiectul, un coautorat cu Neeta, aduna invataturilor sale o culegere a experientelor marturisite de-a lungul timpului de toti cei ce s-au alaturat familiei Rudraksha.

cosette11

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *