Connect with us

Stiri externe

Pozitia Dolce & Gabbana in scandalul cu Elton John

Iata ce spune Stefano Gabbana despre imensul scandal iscat in urma faptului ca el si Domenico Dolce au declarat public despre copiii lui Elton John, nascuti cu ajutorul unei mame surogat, ca sunt „sintetici”!

Publicat

pe

dolce-gabbana-elton-john

Domenico Dolce si Stefano Gabbana, designerii brandului Dolce & Gabbana, au starnit un imens scandal zilele trecute, dupa ce au spus despre copiii lui Elton John, nascuti cu ajutorul unei mame surogat, ca sunt „sintetici”. Aceste declaratii scandaloase au starnit numeroase controverse, iar Stefano Gabbana recunoaste ca acest scandal ar putea afecta vanzarile Dolce & Gabbana.

elton-john-copii (1)

„Nu ma asteptam la o asemenea reactie din partea unei persoane ca Elton John, pe care eu il consideram – sublinez ’consideram’ – un om inteligent. Predici pentru intelegere si toleranta, iar apoi ataci? Doar pentru ca cineva gandeste diferit fata de tine? Este asta o gandire democratica? Luminata? Este ignorant in sensul ca cineva poate vedea lucrurile intr-un mod diferit de cum le vezi tu si trebuie sa respecti lucrul asta”, spune Stefano Gabbana.

Protest impotriva Dolce & Gabbana

peter-tatchell

Veteran militant pentru egalitate, Peter Tatchell, pregateste un protest care se pare ca va avea loc joi in fata magazinului Dolce & Gabbana din Londra.

dolce-gabbana

„Ei au dreptul sa-si spuna parerea, dar si noi avem dreptul sa protestam impotriva parerii lor. Ii indemnam pe toti – gay sau straight – sa le boicoteze creatiile. E de neconceput sa castigi milioane de dolari de pe urma comunitatii gay, iar apoi sa iesi si sa le insulti familiile”, spune Peter Thatchell.

Advertisement

elton-john-copii

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *