Connect with us

Stiri externe

Premiile Emmy se țin în ciuda pandemiei! Cine va fi prezentatorul?

Deși o mulțime de evenimente importante au fost amânate sau chiar anulate la Hollywood anul acesta, Premiile Emmy se țin chiar și în contextul pandemiei. Iată cine va fi prezentatorul!

Publicat

pe

Premiile Emmy se țin în ciuda pandemiei! Cine va fi prezentatorul?

Festivalul de Film de la Cannes a fost anulat. Premiile Tony au fost amânate pe o perioadă nedefinită, iar Oscarurile se vor desfășura cu două luni întârziere. Totul în contextul pandemiei de COVID-19. Iată însă că nu este și cazul Premiilor Emmy 2020! Acestea se vor ține la data programată, scrie presa internațională.

Va fi un eveniment obișnuit? Sau va fi unul virtual? Întrebările rămân deocamdată fără răspuns. Cert este că a fost ales prezentatorul. Este vorba despre Jimmy Kimmel, pentru a treia oară gazdă a Premiilor Emmy.

„Nu știu unde vom face acest lucru sau cum vom face acest lucru. Sau măcar de ce facem acest lucru. Dar îl facem, iar eu îl găzduiesc!”, a declarat Jimmy Kimmel.

Jimmy Kimmel a mai prezentat Premiile Emmy de 2 ori în trecut: în 2012 și 2016. Evenimentul este programat pentru data de 20 septembrie și va fi difuzat de postul de televiziune ABC. Cât despre nominalizări, acestea vor fi anunțate pe data de 28 iulie.

Cele mai tari coafuri si machiaje de la Emmy 2019