Connect with us

Stiri Interne

Prima ediție a emisiunii Andreei Marin, Nu Există Nu Se Poate. Secretul din spatele decorului!

Andreea Marin a revenit în lumea televiziunii cu un nou proiect intitulat “Nu Există Nu Se Poate”. Prima ediție a emisiunii a fost difuzată la TVR 2 în această seară și a impresionat plăcut inclusiv prin decorul ales.

Publicat

pe

Prima ediție a emisiunii Andreei Marin, Nu Există Nu Se Poate. Secretul din spatele decorului!

Mult așteptata revenire a Andreei Marin în lumea televiziunii a avut loc în această seară când, prima ediție a emisiunii “Nu Există Nu Se Poate” a fost difuzată la TVR 2. Noul proiect a impresionat nu doar prin poveștile remarcabile ale invitaților, ce pot deveni cu ușurință modele de urmat pentru public, dar și prin decorul emisiunii, la care a contribuit masiv inclusiv vedeta.

“Inspirația a venit dintr-o emisiune a televiziunii franceze pe care am urmărit-o cu interes, mi-a plăcut curățenia fundalului negru și a podelei impecabile, în contrast cu restul decorului minimalist. Este singurul detaliu pe care l-am păstrat, apoi… am inovat. Eu sunt pasionata de designul de interior, am decorat deja mai multe case, chiar și o clinica, nu am studii în domeniu, dar moștenesc ceva bun de la tatăl meu, inginer constructor cu ochi de arhitect carea construit mult în tara și în străinătate.

Pe mine m-a atras inițial acel candelabru inedit, extraordinar as spune, care zboară acum deasupra studioului emisiunii, e silueta grațioasa a unei acrobate în zbor, cu un candelabru în mâini, acesta nefiind în poziția normală, ci în cea din mișcare, ceea ce te face sa nu-ți poți lua ochii de la el și pare ca sfidează legile gravitației. Fotoliile sunt flori uriașe create de același designer, care îl îmbrățișează pe cel ce se aseară comod în ele.

Am rezervat un loc în decor pentru ca, în fiecare emisiune, să arăt oamenilor o altă mărturie a frumosului creat de om: fie un tablou  minunat, fie o sculptură, fie un obiect inedit de design sau o creație specială, de pildă din flori, din alte elemente naturale, spun și povestea lucrării pe scurt, pe înțelesul tuturor. Aleg în general artiști romani poate prea puțin cunoscuți, deși talentați, pentru a-i ajuta sa ajungă în cât mai multe case și inimi, prin intermediul micului ecran. Știm cât de greu ii e unui artist să se promoveze de unul singur. Televiziunea Națională poate sprijini iubitorii de frumos.

Mi-am dorit nu un decor spectaculos cu orice preț, deși recunosc, aici am ajuns, dar m-am gândit ca vreau sa ma reprezinte, sa reflecte ceea ce sunt eu acum, la maturitate. E gustul meu, pe care sper să-l imbratiseze și privitorii. Și am avut parte de o echipa aleasa pe sprânceană în TVR, care s-a dedicat acestui proiect și tare mult le mulțumesc colegilor mei, sunt mandra de ce a ieșit”, declară Andreea Marin.

Advertisement

Despre noua emisiune Nu Există Nu Se Poate

“Emisiunea aduce în prim plan protagoniști pentru care, în viata, atunci când lucrurile depind de ri, de ambiția, încăpățânarea, credința în ideile lor, oricât de mult li s-ar spune Nu, ei cred si demonstreaza ca… Nu există nu se poate! Vom aspira, ne va motiva fiecare marturie a invitatilor mei, ne vor veni idei despre cum am putea sa ne schimbam in bine propria viata…si-atunci, ce au ei in plus si inca nu avem noi? Poate… credinta nestramutata in fortele si in ideile lor, ambitia de a le urmari pana le implinesc, de a nu se lasa cand li se pun piedici sau li se spune NU, convingerea ca… Nu exista nu se poate!”, spune vedeta.

 

Invitații primei ediții

Prima ediție a prezentat povestea unui cuplu, români care locuiesc în New York, un fotograf și un model.

Advertisement

“Sunt doi tineri fascinanți! Au străbătut lumea în lung și în lat, urmându-și fiecare pasiunea, chemarea, iar întâlnirea și dragostea lor au făcut totul posibil, dincolo de munca și talentul fiecăruia. Sunt soț și soție, români din două colțuri diferite de țară, însă călătoria lor în viață i-a dus până la urmă în locul în care trăiesc azi împreună: la New York. El, fotograf de modă și film, ea, model internațional: Tudor Cucu si Iulia Cîrstea”, spune Andreea Marin.

 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *