Connect with us

Stiri Interne

Prima eliminare la America Express. Ce pereche a părăsit concursul

După trei săptămâni de concurs, în care concurenții au traversat Columbia, aseară a avut loc prima eliminare din cel mai nou sezon al emisiunii America Express. Iată ce pereche a părăsit concursul după cursa pentru ultima șansă.

Publicat

pe

Prima eliminare la America Express. Ce pereche a părăsit concursul

Au trecut deja trei săptămâni de când a început noul sezon America Express pe Antena 1. Dacă în primele două etape concurenții au scăpat de eliminare, nu același lucru s-a întâmplat și aseară.

Ieri s-a încheiat ultima etapă din Columbia, iar după cursa pentru ultima șansă, o echipă a părăsit competiția.

Este vorba despre Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi au concurat seara trecută contra echipelor formate din Iuliana Pepene – Sonia Simionov și Ionuț Rusu – George Tănase.

Cleopatra și Edward au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar totemul roșu i-a trimis acasă.

Cursa pentru ultima șansă a venit după momente extrem de grele pentru cei doi pe Drumul Soarelui. Aceștia au fost amenințați cu pistolul într-un oraș extrem de periculos din Columbia.

Conform cancan.ro, remunerația primită de Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru cele trei săptămâni petrecute în America Express s-ar ridica la 9000 de euro.

Duminică, de la ora 21:30, continuă călătoria concurenților pe Drumul Soarelui. Cele opt echipe rămase vor porni în aventură prin Ecuador. Concurenții continuă cursa spre marele premiu în valoare de 30 000 de euro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *