Connect with us

Stiri externe

Prima fotografie cu Prințesa Charlene și Albert de Monaco după multe luni

Duminică, cu ocazia sărbătoririi Paștelui Catolic, a fost făcută publică prima fotografie cu Prințesa Charlene și Albert de Monaco, alături de cei doi copii ai lor, după multe luni în care Prințesa a lipsit din spațiul public.

Publicat

pe

Prima fotografie cu Prințesa Charlene și Albert de Monaco după multe luni

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au celebrat, alături de cei doi copii, Paștele Catolic. Cu această ocazie, au postat pe Instagram o fotografie de familie. Prima după multe luni în care Prințesa a lipsit din spațiul public și a stat departe de familie. Motivul a fost reprezentat de problemele de sănătate cu care aceasta s-a confruntat. O depresie severă.

În fotografia postată online, Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco apar alături de cei doi copii. Este vorba despre gemenii Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, în vârstă de 7 ani. Săptămâna trecută, Prințul Albert a fost pentru a doua oară testat pozitiv cu COVID-19. Nu se știe dacă Charlene și copiii au contactat la rândul lor virusul sau nu.

Ultima oară când cei doi soți fuseseră fotografiați împreună: în toamna anului trecut. În noiembrie 2021, Charlene a revenit în Monaco după mai multe luni petrecute departe de familie. A fost ulterior internată într-o clinică din Elveția, unde a stat până la începutul acestei primăveri.

Prințesa Charlene de Monaco, depresia care îi distruge viața la Monte Carlo